Itthon » Művelődés

Kiállítás és koncert a Mokkában

Az újra Mokka néven létező kávéház több rendezvényt is kínál ezen a héten: pénteken kiállítás nyílik, valamint koncertet is hallgathatunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. október 21., 11:05
0 hozzászólás. 

SzaszaOktóber 22-én, pénteken 19 órakor nyitják meg Sándor Nagy Tünde TündiKék Ég című kiállítását a kávézóban. A Tünde grafikáiból készült tárlatot bátran ajánlhatjuk fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, hiszen a meseszép és meseszerű, főként pasztell technikával készült alkotások minden bizonnyal rabul ejtik a nézelődőt.

Ugyanezen a napon 21 órától koncerttel folytatódik az este: az előadás címe A Színház Zenéje. Zongorán játszik Cári Tibor, vokálozik Szilágyi Nóra, fuvolán Boldizsár Szabolcs, dobokon pedig Veress Albert kísér. Cári Tibor zeneszerző 1979 január 19-én született Székelyudvarhelyen, tanulmányait a temesvári zene egyetemen végezte. Harmadéven már saját számait játszotta különböző események keretében, negyedévtől pedig a temesvári magyar színház közönségét szórakoztatta, először zongoristaként, majd zeneszerzőként is. Azóta több mint 40 színházi előadáshoz, filmhez, reklámhoz írt zenét, ezek szólalnak meg a koncerten.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."