Itthon » Művelődés

Irma, te édes – „csúszik”, de nem marad el a bemutató

Visszaütött a nagyszínpad feletti közösködés – nem marad el ugyan, de későbbre tolódik a helyi színtársulat szilveszteri előadásának bemutatója.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. december 13., 14:41
0 hozzászólás. 

A Tomcsa Sándor Színház Irma, te édes című, szilveszteri előadásának december közepére tervezett bérletes előadásait objektív okok miatt januárra halasztotta a színház vezetősége, így a december 16-ra tervezett bemutatóra (Tomcsa Sándor bemutató bérlet) január 13-án, a december 17-i előadásra (Nyírő József felnőtt bérlet) január 14-én kerül sor.

A műsorrendbeli változás oka technikai, pontosabban az, hogy a Művelődési Ház nagyszínpadának használati joga nem csak a társulatot illeti meg. A színészeknek a városban működő más kulturális intézményekkel is osztozni kell a deszkákon, ehhez kellett igazítani a próbákat is. „Az adott körülmények között egyszerűen lehetetlen volt felkészülni" – indokolta a csúszás okát Csurulya Csongor, a társulat művészeti vezetője, a darab rendezője.

A színház vezetősége a közönség megértését kéri, továbbá hírlevélben tájékoztattak arról, hogy nem marad el az Irma, te édes előszilveszteri és szilveszteri előadása, így a nagyérdemű a bejáratott hagyományok jegyében, szabadelőadással búcsúztathatja az esztendőt.

Az Irma, te édes című darabot tehát december 30-án és december 31-én a 18.00 órától lehet megnézni. Az idei év utolsó színházi előadásaira jegyek szabadon, 30 lejért válthatók a színház jegyirodájában.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."