Itthon » Művelődés

Irma, te édes! - a szilveszteri előadásra a jegyek elkeltek

A helyi színtársulat szilveszter esti előadására az összes jegy elkelt, ám a december 30-i, 18 órakor kezdődő előszilveszteri előadására még lehet helyet foglalni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

_I6R1T7fs2FI_TRhYCkd0W0I/AAAAAAAADXg/cVnbRFZpqzQ/s640
_I6R1T7fs2FI_TRhYCkd0W0I/AAAAAAAADXg/cVnbRFZpqzQ/s640
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. december 28., 16:13
0 hozzászólás. 

A Tomcsa Sándor Színház a hagyományok jegyében, vidám hangulatban, az Irma, te édes zenés vígjátékkal búcsúztatja az esztendőt.

„Történetünk egy lányról szól, a neve Irma... Itt a környéken úgy hívják, hogy Irma, te édes... Hogy miért, arra maguktól is rá fognak jönni. Foglalkozása nem tartozik a könnyű mesterségek közé, hiszen naphosszat az utcákat rója... Ehhez a mesterséghez is szorgalom kell... . Dehát a gazdasági nehézségek ide is begyűrűznek, itt is keményedik az üzlet...", majd érkezik egy diák, Nestor, aki szerelmes lesz Irmába, és érte még Oszkárrá (gazdag öregúr) is változik, aki kitartja Irmát, hogy csak szerelmével, Nestorral lehessen. Persze mindez egy bűnökkel teli környéken: Párizsban, ahol a rettegett Pingpong uralja a vidéket. A zenés vidám történet humorral átszőtt jelenetei, egy meseszerű szerelmi eseményt mondanak el a két ember egymásra találásáról, a boldogság kereséséről." – olvashatjuk a darab rendezőjének, Csurulya Csongor művészeti vezetőnek gondolatait a színház honlapján.

_I6R1T7fs2FI_TRhYD8WJn1I/AAAAAAAADXg/MuUnbOXXr2c/s640

A darabban a női főszerepet Vidovenyecz Edina játssza. További szereposztás: Nestor/Oszkár - Antal D. Csaba, Poppy - P. Fincziski Andrea, Pingpong - Dunkler Róbert, Robi - Posta Ervin, Jojo - Szűcs-Olcsváry Gellért, Mimóza -Tóth Árpád, Pepi - Dénes Gergely, Achille - Varga Márta, Elnök/Utazó - Kulcsár-Székely Attila, Ügyész - László Kata, Adószedő -
Márton Réka, Hekus/Őr - Jakab Orsolya / Szász Kriszta.

A színház vezetősége ismételten felhívja a nézők figyelmét, hogy az előadás előtt egy nappal a számítógépes rendszer törli az előre lefoglalt jegyeket, ezért azokat szíveskedjenek idejében kiváltani! A helyfoglalást a 0266-212131-es telefonszámon, a kozonsegszervezo@szinhaz.ro email címen lehet jelezni, jegyek a jegypénztárban hétköznapokon 11-14 és 15-17 óra között vásárolhatóak.

További fotók a darabból ide kattintva érhetőek el


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."