Itthon » Művelődés

Boldogság a mecénásoknak, farsang mindenkinek!

Zártkörű lesz a február 23-i Boldogság, gyere haza című előadás, de bárkit szívesen látnak a március 5-i színházi farsangi bálon - hívja fel a figyelmet a Tomcsa Sándor Színház vezetősége.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Itthon_Muvelodes/drama2010/boldog1310
Itthon_Muvelodes/drama2010/boldog1310
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. február 05., 16:21
0 hozzászólás. 


A helyi színtársulat vezetősége úgy döntött, hogy az intézmény támogatóinak, mecénásainak kedveskedik Vidovenyecz Edina nagysikerű, Boldogság, gyere haza című egyéni műsorával. Ezért a Mokka kávéházban február 23-án, szerdán este 8 órakor sorra kerülő produkció zártkörű lesz .

„Az eddigi helyfoglalások - körülbelül 10 személy előzte meg a vezetőség döntését - nem vesztik érvényüket, de a helyek korlátozott száma miatt további kéréseknek nem tudnak eleget tenni, kérik a közönség megértését" - tájékoztatott Szarvas Zsuzsanna, a színház közönségszervezője.

Csurulya Csongor művészeti vezető a hír kapcsán közölte: márciusban összesen négy alkalommal (március 10, 17, 23, 31) tűzték műsorra az előadást - tehát a nézőknek bőven lesz alkalmuk bepótolni az elmaradt élményt.

A tavalyi első és igen jó hangulatú rendezvény sikerén felbuzdulva, a Tomcsa Sándor Színház idén is megszervezi a farsangi mulatságot. A bált jövő hónap első hétvégéjén, március 5-én, szombaton szervezik meg. A beugró összege még nincs meghatározva pontosan, de mindenképpen zsebbarát lesz, a maskara viselete pedig kötelező. Csurulya Csongor művészeti vezető szerint ez a szabály szigorú, de rugalmas: akik nem akarnak „egészen bohócot csinálni magukból" azok egy álarccal „válthatják ki" a tetőtől talpig takaró jelmezt. A színházi farsang második kiadása nyitott, bárkit szívesen látnak. Mivel a helyszín kiválasztása a farsangolók számának függvénye, ezért részvételi szándékot már most lehet jelezni a 0266-212131 vagy 0749-219921-es telefonszámokon vagy a kozonsegszervezo@szinhaz.ro e-mail címen.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."