Itthon » Művelődés

De mi lett a Nővel? - az esti előadásra minden jegy elkelt!

A Kiss Csaba által nyolc csehovi elbeszélésből szőtt, Tóth Árpád által színre vitt groteszk férfimesét ma este 7 órától szabadelőadásban láthatja ismét a közönség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. február 14., 09:01
0 hozzászólás. 


A z esti előadásnak nagy tétje  van, ugyanis a produkciót nem csupán a közönség értékelheti, de a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT)  szakmai zsűrije is górcső alá veszi. Amennyiben a darab elnyeri a bizottság tetszését, akkor az előadás  megméretkezhet a június 9-18 között Pécsett megrendezendő, rangos színházi seregszemlén, a XI. POSZT fesztiválon is - tájékoztatott Csurulya Csongor a helyi színtársulat művészeti vezetője.

De mi lett a Nővel?

Szereposztás:

GyabkinDénes Gergely,
Jura Antal D. Csaba,
AljosaBarabás Árpád
Irina BikulinaMagyari Izabella

A darab zenéjét Ila Gábor szerezte, az énekest  Faluvégi Krisztina korrepetálta,  a nyitó és záró kisfilm Schmidt Krisztina készítette. A díszlet Tóth Árpád és Szűcs-Olcsváry Gellért, a jelmez Tóth Árpád alkotása. Fény Toásó István, hang Lőrincz József, mozgás Barabás Árpád és Györfi Csaba m.v.
A rendező munkatársa Csomós Tünde Timea.

Részlet az előadásból:



A darabról a www.szinhaz.ro-ra honlapunkon pedig a http://www.uh.ro/itthon/muvelodes/4404-de-mi-lett-a-novel-ferfimese-a-norol linkre kattintva lehet olvasni. A színház közönségszervezője, Szarvas Zsuzsanna ismételten felhívja a nézők figyelmét, hogy az előre lefoglalt helyeket az előadás előtt fél órával a számítógép törli, a kellemetlenségek elkerülése miatt kérik a belépőket időben kiváltani.

Ugyanakkor Szarvas  ma reggel arról tájékoztatta honlapunkat, hogy az esti előadásra minden jegy elkelt. Akik most lemaradtak, azok se keseredjenek el: a darabot  március 2-án és 3-án ismét bemutatják.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."