Itthon » Művelődés

Liselotte és a május - jövő héten kétszer, szabadon!

A Tomcsa Sándor Színház és az Aradi Kamaraszínház közös produkcióját jövő héten kétszer mutatják be szabadelőadásban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

LiselotteEsAMajus
LiselotteEsAMajus
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. február 20., 11:33
0 hozzászólás. 


Pozsgai Zsolt Liselotte és a május című darabját, február 22-én, kedden és február 24-én, csütörtökön a Művelődési Ház nagytermében stúdiótérben láthatja ismét a közönség.LiselotteEsAMajus

„Egy nő - hét találkozás. Hét kétségbeesett kísérlet a kapcsolatteremtésre. Liselotte, aki tizenkét évig ápolt egy magatehetetlen nőt, ráébred: az utolsó pillanatban van, hogy rendezze életét. A néhai iskolatárs, a házassági hirdetésre jelentkező, a szerelő, a költő, a hajléktalan, vagy valaki más lesz az, aki kimenti a nőt reménytelen helyzetéből? Egyáltalán túlélik-e a találkozást?

„Női" darab, amely szeretettel, megértéssel kezeli a mindenkori nőiséget. Halálok, szenvedések, egyéni tragédiák érlelik a minden percében figyelemkeltő, izgalmas színművet a néző számára nem csak egy színházi előadás élményévé, hanem az önvizsgálat lehetőségévé is "- vallja a Liselotte és a május darabról Tapasztó Ernő, rendező.

Liselotte- t „a harmincöt éves, bájos jelenséget" Varga Csilla, a kolozsvári színtársulat művésznője játssza. A férfi szerepeket (Karl - Liselotte régi osztálytársa, Ludwig, a könyvelő, Henrik, Heinrich - a vízvezeték-szerelő, Roland - a költő, a Fekete Szmokingos Férfi) a helyi színtársulat színművésze, Kulcsár Székely Attila alakítja.

LiselotteEsAMajusRendező: Tapasztó Ernő. Díszlet, jelmez: Radu Dinulescu, Tapasztó Ernő. Fény: Cornel Dume, hang: Dorel Parfeni.

A helyfoglalási szándékot – stúdió- előadásról lévén szó, a helyek száma korlátozott! - érdemes időben jelezni a 0266-212131-es telefonszámon vagy a kozonsegszervezo@szinhaz.ro email címen. Jegyeket a színház jegypénztárában hétköznapokon 11-14 és 15-17 óra között is lehet vásárolni.

A színház közönségszervezője, Szarvas Zsuzsanna ismételten felhívja a kedves nézők figyelmét arra, hogy az előre lefoglalt helyeket az előadás előtt fél órával törli a számítógép, ezért a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérik a jegyeket időben kiváltani.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."