Itthon » Művelődés

Színpadon az Örömállam

Az idei színházi évad utolsó nagyszínpadi produkcióját, Görgey Gábor Örömállam című komédiáját Vadas László m.v. rendezésében március 22-én, csütörtökön mutatják be.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Itthon_Muvelodes/oromallam0320
Itthon_Muvelodes/oromallam0320
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. március 20., 15:25
0 hozzászólás. 

Csupa gyönyör és felhőtlen boldogság? Illúzióromboló és lelketlen? Milyen állam az Örömállam? Kik a lakói és milyen törvények szabályozzák az örömpolgárok életét?

Izgalmas kérdésekkel teli, érdekes és időszerű témájú nagyszínpadi előadással rukkol elő ismét a Tomcsa Sándor Színház társulata. Az Örömállamot, Görgey Gábor Kossuth –díjas író, rendező színművét Vadas László m.v. rendezésében március 22-én, csütörtökön este 7 órától láthatja első ízben az udvarhelyi nagyérdemű.

Itthon_Muvelodes/oromallam0320

Fotók: Balázs Attila

A bemutató előadásra a Tomcsa Sándor bemutató bérlet érvényes. Az Örömállamot a hónap folyamán még háromszor játsszák. Március 27-én (Tamási Áron diákbérlet), március 28-án (Fekete István diákbérlet) és március 29-én (Nyirő József felnőttbérlet).

Az előadásokra jegyet szabadon is lehet váltani a színház jegypénztárában. A helyfoglalást előzetesen a 0266-212.131-es telefonszámon, illetve a kozonsegszervezo@szinhaz.ro e-mail címen kérik jelezni.

Vadas László rendezővel készült interjúnkat itt olvashatja - ebből kiderül hogyan, miként vélekedik a darabról a rendező, illetve az is, hogy mit válaszolt az Örömállam ez? kérdésünkre.

Az előadással kapcsolatos információkért – szereposztás, díszlet, jelmez, fény- és hangtechnika - érdemes a színház honlapját böngészni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."