Sport » Egyéb sport

Így győzte le Szécsi a világkupabajnokot (videó)

Egy remek együttműködés kezdődött el a világ két jelenleg legerősebb teqball szakosztálya között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

SzécsiTeqball
Szécsi és Blázsovics a mérkőzés után, fotó: Koffol Gábor
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. február 07., 14:41
0 hozzászólás. 

A Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületét (TFSE), köztük Blázsovics Ádám világkupabajnokot fogadta hétvégén a Góbék Teqball Team Székelyudvarhelyen. A világ jelenleg két legerősebb teqball szakosztályának sportolói napi 6-7 órát gyakoroltak péntektől vasárnapig a Bányai Sporttermében.

Az edzések alatt nem hivatalos páros mérkőzést is rendeztek, itt Magyarország visszavágott a Budapesten elveszített világkupa döntőért, igaz, az akkori döntőben felálló négyesből most senki nem kapott szerepet. Az egyéni bajnok Blázsovics Ádám, Bányik Csabával kiegészülve, az Ilyés Szabolcs és Hadnagy István alkotta párost verte meg három szettben.

A hétvége fő mérkőzése a Blázsovics Ádám Szécsi Barnával való összecsapása volt, a sportág legjobbjai 15-20 érdeklődő előtt tartottak bemutató mérkőzést. Az első szettet hiába húzta be a világkupagyőztes 12-10 arányban, Szécsinek utána jól jött ki a lépés, a második szettet 12-6-ra, a harmadikat 12-10-re nyerte, legyőzve ezzel Blázsovicsot.

Ilyés Szabolcs, a Góbék Teqball Team elnöke portálunknak elmondta, mivel különböző stílusok találkoztak, mind a két klub számára remek felkészülés volt, és feltétlenül szeretnék folytatni az együttműködést.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."