Itthon » Ifjúság

Jégkarnevál az UFF szervezésében

Délelőtt a kicsik, délután a nagyobbak vették birtokukba a strand melletti műjégpályát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

korcsolya
korcsolya
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. február 14., 19:51
1 hozzászólás. 


Ma 10 órára kiírt gyerekvetélkedő ugyan egy kis késéssel, de elkezdődött, amire szép számmal, a tavalyhoz képest jóval többen tették tiszteletüket. A gyerekprogramok után, délután öt órától a Csíkszeredai Sportklub korcsolya2jégtáncosai mutatták be programjukat. A hat profi műkorcsolyázó mindegyike országos versenyeken vesz részt, közülük ketten országos bajnokok is. Elsőként a legfiatalabb kapott lehetőséget, őt Ureche Andreának hívják, mindössze hét éves és már országos bajnok. A következő jégre lépő a kilenc éves Iuga Diana volt, aki országos második helyezéssel büszkélkedik. A fellépők közül a legnagyobb, a 15 éves Beke Tímea, harmadikként kápráztatta el a közönséget. Negyedikként pedig az országos harmadikot Catană Anat (10 éves) köszönthette a nagyérdemű. Löffler Bogyó Mária tanítványai közül ötödikként Kecskés Dorján, a 12 éves korcsolyás mutatta be tudását, és végül a szintén országos bajnok, a 11 éves Kenéz Zselyke programjában gyönyörködhettünk.

A jégkarnevál itt még nem ért véget, ugyanis középiskolások vetélkedőjével folyt tovább a korcsolyázás. Az ügyességi próbák alatt jéggel és hógolyóval kellett stafétázni, de jégtánccal sőt bójázással is megbirkóztak a jelentkezők. Öt csapat közül a legügyesebbnek a Lelki Furkák bizonyultak. Ők 14 ponttal végeztek az első helyen, a másodikok pedig a Sebes Csigák lettek. A dobogó harmadik fokára a Bad Boys állhatott. Megosztva, a negyediknek járó jutalmat a No Limit és a Mustármagok kapták.

korcsolya1
A Csíkszeredai Sportklub jégtáncosai

Mivel a Valentin napi zsongás a jeget is elérte, ezért kilenc óráig szerelmes korcsolyázásra várták az érdeklődőket. Üzenetet lehetett küldeni, amit Nagy Zsuzsa tolmácsolt mindenkinek.

Az eseményről készült fotók megtekinthetőek a képgalériában.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lordking
2010-02-15 11:16:01
Beszámoló???
Ne haragudjatok meg, de én kint voltam az eseményeken, és így ebben a formában a beszámolótok nagyon gyenge :woohoo: Nem ehhez szoktattatok eddig... Sajnálom... :whistle: :X

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."