Itthon » Ifjúság

Több pénz gyűlt össze, mint amire számítottak

A Youth Bank program önkéntes csapata beszámolt a december óta tartó, fiatalok által kezdeményezett pénzgyűjtési akcióról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

YouthBank
YouthBank
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. március 04., 13:56
0 hozzászólás. 


„Összegyűlt a pénz, sőt még több is, és a még jobb hír, hogy ezt az összeget pályázatra bocsátja a YouthBank. ” – foglalata össze Kilyén Melánia az SzKA programfelelőse, majd átadta a szót az érintett fiataloknak. 12 diákot képviselve hárman, Márton Mónika, Korpos Ágota és Geréb Arnold vázolták, hogy mire jutottak az elmúlt időszakban. Mónika a karácsonyi tevékenységről számolt be, amikor a Mesevárosban almalevet, képeslapot és könyvet árusítottak. A Pub’s Night nevű, nem is olyan régen megszervezett rendezvényről Arnold összegezte a tudnivalókat. Az adománygyűjtő esten a bevétel a tombolákból gyűlt össze. Továbbá a Szleng Kávézóban tematikus esteken – három is volt belőlük – szereztek pénzt a középiskolások. A marketing szolgáltatás kapcsán Ágota beszélt az elért eredményekről.

YouthBank
"Youthbankárok": Korpos Ágota, Márton Mónika és Geréb Arnold

Mindhárom csapat munkájának köszönhetően március elsejéig 1875 eurót sikerült összegyűjteni, azonban az akció tovább folytatódik: pólóvásárlásra buzdítanak mindenkit, nem csak a fiatalokat. A befolyt összeg túlszárnyalta az elvárásokat, hiszen a kitűzött cél 1250 euró volt. A Román Fejlesztési Bank is támogatja a középiskolás kezdeményezést, így 1250 euróval támogatja őket.

Mától lehet jelentkezni arra a projektre, melynek pályázható összegét a „youthbankárok” által begyűjtött pénz képezi. A jelentkezési lapokat letölthetik az érdeklődők az SzKA honlapjáról. Olyan pályázatokat várnak, ami a közösség érdekeit szolgálja. A terveket minimum három fős csapatok tehetik le, ezek témája széleskörű, a sporttól a kultúrán át a környezetvédelemig bármi lehet. Fontos a komolyság, valamint egy civil szervezet bevonása is szükséges a pályázathoz. Egy projekt legtöbb 1500 lejt nyerhet.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."