Itthon » Ifjúság

Neked melyik volt a kedvenc diáknapos bemutatkozód?

Tekintsd meg a diáknapok csapatainak bemutatkozóját és szavazz, melyik nyerte el legjobban a tetszésedet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Diaknapok
A diáknapozó tömeg, fotó: Barcsa István
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. május 05., 12:39
0 hozzászólás. 

Kedden és szerdán a diáknapozók nyolc csapatának bemutatkozójával folytatódott az egész héten tartó őrület. A meghirdetett három óra és Márton Áron tér helyett az eső miatt négy órától a Siculus Ifjúsági Házban tartották az eseményt, és hogy ne legyen igazságtalan a verseny, ugyanígy tettek másnap is.

Az Ifiház mindkét nap dugig telt a délutáni programra, és a csapatokat biztató sikolyok közepette el is indultak a néhány perces bemutatkozók. Hogy kiderítsük, a tizenöt csapat közül melyik is volt a legjobb, a ti segítségetekre lesz szükségünk.

Black Jack

Az első csapat valami emlékezeteset szeretett volna alkotni a bemutatkozójával, hogy sikerült-e nekik, ezt döntsétek el ti.

Mindenesetre egy mikrofont megragadhattak volna, ameddig ezt megbeszélték, hiszen az asztalt körülülő diákok beszélgetéséből nem sokat értettünk, azt viszont tisztán hallottuk, ahogy a tömegben mellettünk ülő lány lereagálta a bemutatkozót: „emmádá".

Sakk-kor

A középkori stílust öltő sakkfigurás csapat bemutatkozója koreográfiailag picit több munkát igényelt, hogy jobb lett-e, azt rátok bízzuk.

A sakkbábuk leütését még kell majd gyakorolni ugyan, a kő-papír-olló párbajt egyesen imádtuk. A befejezés is stílusos volt, azon kevés csapat közé tartoznak, akik meghajoltak a közönség előtt a színpadról való levonulásuk előtt.

FreeEnd

A világoskékek témája fiatalok tehetségkutatóját idézi, ennek megfelelően a produkciójuk is erre épült.

Az előadott hip-hop szám a csapat tagjait és azoknak képességeit, esetleg érdeklődési köreit mutatta be. A nem pózer, igazi rapperek még egy picit az UFF-nak is hízelegtek a refrénben.

CAVE-Mensz

A csapatnak az őskor a témája, így adott volt, hogy pucér felsőtestű vadembernek kipingált srácok érkeznek a színpadra.

A bemutatkozó apropóját nem igazán értettük, és talán túl rövid is volt ahhoz, hogy egy kerekebb történetet lehessen beleszőni, az ősember srácok legalább kaptak egy-egy pólót magukra.

ReTrógerek

A retró életérzésre építkező fiatalok egy régi zenékből álló összeállításra készítettek koreográfiát, és bár néha nem találták magukat a színpadon, nagyon aranyosak voltak.

A zenei összeállítás és a koncepció is nagyon tetszett, ami elszomorított viszont, hogy a Belga Gyaloglás vége, vagy ismertebb nevén Gépkocsi című száma is retrónak számít már.

What The Funk

A funky életérzést hirdető csapattólmegtudtuk, hogy mit sem számít, ha elvesztetted az állásod, vagy a párod, egy kis zene mindenre megoldás.

Nem vállalták túl magukat, egy tánckoreográfiával készültek, amit a kisebb szinkronbeli hibákat leszámítva, jól teljesítettek, és a tömeg örömére még egy jó adag cukorkát is szétdobáltak a teremben.

CineMónika

Naná, hogy kibeszélő-show és más televíziós adások a témája a csapatnak, így egy Maúnika-adással készültek. A talkshow műsorvezetője a Star Wars és az Alkonyat szereplőinek problémáiba ásta bele magát.

Olyan hosszúra sikerült bemutatkozójuk, hogy a felvételünk is megszakadt félúton, ennek minőségéért elnézéseteket kérjük, a csattanós poénokat viszont így is jól lehet érteni.

PinkAge

Rózsaszínűék egy remek dalválogatással és tánckoreográfiával álltak elő. A kevesebb néha több alapon ők sem vállalták túl magukat, amit viszont elterveztek, jól is kivitelezték.

Egy kicsit ők is lekenyerezték a zsűrit, a pin-up stílusú tengerparti szórakozás alapvető kellékével, Coca-Colával kínálgatták végig őket.

BadAsskimók

A bemutatók második napján már minden hatékonyabban működött. Mi állvánnyal készültünk, és úgy tűnt, a produkciók is színvonalasabbak lesznek, mint az első napon.

Az eszkimók rögtön lázba hozták a tömeget. A videónkba még bele sem fért a pléhvederben horgászó, színpad szélén ülő srác.

DevIlls

A válogatott gyilkosokból összeállított csapat egy fő- és több mellékszereplővel készített jelenetet. A főszereplő lány nagyon csinos volt, de rengeteget kiabált.

Amikor a YouTube új sztárjának, Tiv Tivynek a 2Szökik a málna" jelmondatát belefűzte a szövegébe, mindent megbocsátottunk neki.

IllumiNations

Az illuminátusok jogosan építették a fényre az előadásukat, de sajnos a termet nem lehetett elsötétíteni, ami miatt a kis fáklyák picit veszítettek a hatásukból.

A zenéje viszont hidegrázós volt a Cézárt, Hitlert és Al Caponét is megjelenítő diáknapos csapat bemutatkozójának.

Ruskins

Az oroszok Tolsztoj Háború és békéjét megszégyenítően hosszú produkcióval készültek, az orosz drámát mutatták be a közönségnek.

A dráma próbált komédia lenni, mi meg nagyon elveszítettük a fonalat, hogy kicsoda Olga, Tatiana, Irina vagy éppen Natasa.

Pará-Shock

A válogatott horrorsztárok nem bonyolították túl a feladatot, bemutatták az ijesztő filmek karaktereinek all-star csapatát.

A hátborzongató zenére a Kör című film kislányától a texasi láncfűrészesig mindenki felvonult, de a válogatott megbeszélhette volna, hogy egységesen melyik irányba fordulnak meg a kezükben tartott betűkkel előadásuk végén.

gyereCASH

A csapat családfőjét alakító srác nagyon L'art pour L'art Anti bácsis volt, de amikor kaszinóba invitálta a pelenkás brigádot, nem volt túl életszerű.

Meg voltam győződve arról, hogy szórni fogják a tömegbe a kápé formájú papírcsíkokat, de nagyon szimpatikus volt, hogy nem tették.

FaMilytaryCH

Zárásként a hadcsaládosok érkeztek. Még mindig nem tudjuk, mi az a „ch" a csapat nevének végén. A valamelyik gólyabálról már ismerős kicsi srác ismét nagyon tökösnek bizonyult, egy egyszerű és ötletes bemutatkozót vezetett le.

Volt benne poén, nagy igazság és nem volt elamerikaiaskodva. Ők zárták le a 15 csapat bemutatkozó-sorozatát.

Ők voltak a legkirályabbak! Szavazni akarok!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."