Itthon » Ifjúság

Ő Udvarhely új polgármestere

Nagy fölénnyel nyert Fekete Dániel, aki azt is elárulta, mi lesz az első intézkedése polgármesterként.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

DSC0385
Fekete Dániel, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. május 07., 20:51
1 hozzászólás. 

A Szejkén sereglett össze a 25. Székelyudvarhelyi Diáknapok 250 versenyzője, hogy kiderüljön melyik csapat tagjainak hátára kerülnek a nyereményhátizsákok, és hogy ki lesz Székelyudvarhely diákpolgármestere.

A Moneypuláció csapata várhatta az első helyről a zárónapot, a Nap fia, Hold leánya vetélkedőt és a szombati sportnapot is sikerült megnyerniük. A Szejkén boxermaratonon, főzőversenyen, és slam-poetry bajnokságon is kellett teljesíteniük.

DSC 0191

„Megéri, mert lesz egy pólód, amin rajta van a neved" – szlemmelte Kedves Kriszta a diáknapokról, rajta kívül Pál Emil személyében volt még feketeöves szlemmer, akinek soraiból megtudtuk, hogy „esőben is tud a diák napozni". Fekete Dániel, a Moneypuláció jelöltje a slam-verseny alatt máris teljesítette egyik kampányígéretét, a szavazói megkapták a beígért jutalomcukorkákat.

DSC 0163

Ameddig az Udvarhelyi Fiatal Fórum részéről Vass Orsolya elnök és Török Tünde összesítette a pontszámokat, ment ezerrel a szelfizés és a bulizás a résztvevők között, Tófalvi Nórából, a Steamsons tagjából lemezlovas lett, és olyan pillanat is volt, amikor több mint százan ropták a színpadon a diáknapok himnuszává vált Tri paloszki című számra.

DSC 0232

A Putyinos pólóban feszítő csapatnak végül nem sikerült a dobogón zárnia a versenyt, de nagyon sokat hozzátettek a diáknapok hangulatához, ezt bizonyítja, hogy az összes résztvevő egy emberként üvöltözte, hogy Tri paloszki egész délután.

A diáknapok alatt első alkalommal az éjszaka királyait is megválasztották, ebben a kategóriában a GodBless csapat lett a befutó.

DSC 0254

A szépségversenyt és a szavazást is megnyerő πrates csapata végül a képzeletbeli dobogó harmadik fokára ért fel, míg az egész héten kiegyensúlyozottan teljesítő Steamsons csapat lett a második. A Moneypuláció csapatának elég nagy fölénnyel, több mint tíz ponttal sikerült megnyernie az egész hetes vetélkedőt, így Fekete Dániel lett a város diákpolgármestere.

DSC 0360

Danit sikerült elcsípnünk, és megkérdeztük, mi lesz az első intézkedése polgármesterként. Elárulta, szeretne, a Kisköved utcai üzletek előtti téren egy nagy kosárpályát létrehozni, hogy a Bethlen-negyedből ne kelljen lemenniük a Sétatérig a hajigálni vágyóknak. Hogy mi lesz az ott elhelyezkedő parkolókkal, még nem tudni, de biztosan erre is talál majd megoldást. Jó munkát kívánunk neki!



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
fotos
2017-05-08 19:26:36
Arab gyerek? Egy ki szakállal akár Osszama B. Laden is lehetne...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."