Itthon » Ifjúság

Elkészült az EU Tábor programja

Sokszínűség és játszva tanulás az idei, új helyszínen megrendezett EU Tábor fő jelszavai.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

grunstein2306
grunstein2306
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 23., 15:48
2 hozzászólás. 

Grünstein Szabolcs, a Magyar Ifjúsági Értekezlet alelnöke tegnap sajtótájékoztató keretében ismertette a június 29 és július 4 között Marosfőn megrendezésre kerülő hetedik EU Tábor programját. Megtudtuk, a legtöbb szálláshely megtelt, már csak néhány sátorhelyet tud biztosítani a szervezőség. A tábornak körülbelül 100 meghívottja lesz, akik szerdától szombatig napi előadásokra, kerekasztal-beszélgetésekre várják a résztvevőket.

grunstein_szabolcs

Grünstein Szabolcs, MIÉRT-alelnök

Grünstein elmondta, minden napnak lesz egy gerinc-témája, e köré épülnek az aznapi beszélgetések, valamint délután és este szórakoztató programok is várják a közönséget. A szerdai fő téma a kisebbségek kultúrája a digitális jövőben, a fő előadók pedig Kelemen Hunor, Borbély László és Korodi Attila. Este a Szomszédnéni Produkciós Iroda humorestjén szórakozhatnak a táborozók, másnap pedig az itthon maradás és munkavállalás témakörében szerezhetnek tudást. Csütörtökön ezen kívül a médiáról is szó esik majd, este pedig a Tündérground zenekar fellépése zárja a napot.

Pénteken a multinacionális cégeknél adódó munkalehetőségeket tárgyalják, itt a MOL valamint az OTP igazgatói is tiszteletüket teszik, de többek között Antal István parlamenti képviselő előadása is ezen a napon esedékes. A szórakozni vágyók sem maradnak program nélkül, este ugyanis táncházon lehet részt venni. A szombati nap mottója: „itthon, magyarul". A fő téma mellett a közszféra és a gazdasági szektor kapcsolatáról is szó lesz, valamint Markó Béla az új oktatási törvényről beszél.

Ezen a napon Murányi Tóni és zenekara koncertezik, vasárnapra pedig már nem marad más, mint a sátorbontás, pakolás és hazatérés.

A hetedik EU Tábor részletes programja itt olvasható


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zizibalazs
2010-06-24 08:27:41
Grunstein
Kedves Szabolcs!
Ne mind szerepelgess, hanem az Ujhelyi, Zuschlag es Mesterhazi barataiddal egyutt tunjel el a kozeletbol! Hanem az Ok sorsara jutsz!
avatar
ooloo
2010-06-24 09:06:16
Micsoda politikusok vannak meghiva...!!
Éppen a krémje. Atyavilág!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."