Itthon » Ifjúság

Városi avagy vegasi gólyadömping UFF módra

Nyolc pár, nyolc kaszinó tulajdonos, ügyes szervezők, rengeteg ember és szerencsejátékok - valahogy így lehetne jellemezni az idei Városi Gólyabált.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

_I6R1T7fs2FI_TOe1r-5IwII/AAAAAAAACZc/yqPdOJSbalQ/s640
_I6R1T7fs2FI_TOe1r-5IwII/AAAAAAAACZc/yqPdOJSbalQ/s640
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. november 20., 13:56
0 hozzászólás. 


10 perc késéssel elkezdődött a póker party, legalábbis erre hívták a kisfilmben szereplőket. A kártya partyból szervezés lett, így kerültek képbe az idei gólyabálok győztesei, akik ha nem is Las Vegasba, de Lasz Vágásba kaptak meghívást – így indult a kilencedikesek városi megmérettetése, ami tartogatott újdonságokat a nézőknek.

Minden gólyapár, szám szerint nyolc izgalomra, szerencsére, pénzre, zenére és még ki tudja mire éhes, de ugyanakkor szalonképesen pár érkezett az UFF nagytermébe, ahol közös táncprodukcióval indult az este. Nyolc iskola kilencedikesei mellé ugyanennyi zsűri dukál, mégpedig a középsulik egykori diákjai, akik most régi iskolájuk ifjoncait nézhették meg a színpadon, sőt dönthettek sorsukról.

_I6R1T7fs2FI_TOe1i-du5lI/AAAAAAAACZc/wq5U-UdvHr8/s640

Az első feladat, na nem mintha nem ismertük volna őket, a bemutatkozás volt: a Pallóból Oroszhegyi Jolán és Mihály Csaba; a Refiből Hadnagy Sándor és Butu Andrea; a Bányaiból Berkeczi Szabolcs és Pap Szidónia; a Mezőből Szélyes Emőke és Győrfi Szabolcs; a Pedából Gronic Dimitri és Nagy Enikő; a Predából Bandila Razvan és Izbasoiu Raluca; a Gimiből Bodor Ingrid és Máté Bence; a Kósból Csomor Barna és Bodor Kincső képviselte hőn szeretett iskoláját a Városi Gólyabálon. Nem nagyon ment az előre betanult bemutatkozó szöveg/versike/jelenet, de ez semmit nem vont le szórakozásból, sőt olykor nevetésre fakasztotta a nagyérdeműt.

Ha már a szerencsejátékok fővárosában vagyunk, akkor a próbák sorrendjéről a szerencsekerék döntsön, így tartották fairnek a szervezők, hát így lett. Ezekből az első a gyűjtögetés volt, persze ezt sem bízták a véletlenre, inkább Fortunára, ugyanis a bejáratnál kiosztották a lapokat és ezeket kellett összeszedni, majd a lapállás döntött. A póker menete szerint aki a legjobb lappal rendelkezett az kapta a legtöbb pontot. A pontszámot meg lehetett duplázni vagy akár el is lehetett veszíteni, hiszen a szerencsekerék döntött ezek alakulásáról.

_I6R1T7fs2FI_TOe1qYfEiII/AAAAAAAACZc/e1cGDMs-UPo/s640

Bójáztak a gólyák – ez volt a következő feladat, persze ez sem ilyen egyszerűen. Görkorcsolyát és egy tálca pezsgőt kapott lány és bekötték a fiú szemét, így kellett venni az akadályokat, amelyek a színpadon bójaszerűen voltak elhelyezve.

Két-két kulcsszó és két perc gondolkodási idő - mondta a műsorvezető, ez képezte a következő megpróbáltatás alapját. Ezúttal a tegnap estét kellett feleleveníteni a kapott memória, azaz mondat foszlányokból. A beharangozott feladat helyet azonban a candle light punk zenét játszó, több gólyabálból is ismert formáció három tagja kuporodott a színpad szélére és következett a csillagdal, vagy inkább gólyadal. Alkalomhoz illően Lady Gaga Poker Face című slágere szolgáltatta a zenei alapot, melyre egy jó kis gólyás szöveg hangzott: az uccsó tánc, Gólya Ász. A jól sikerült produkció után valóban megtudtuk mi történt a tegnap este: volt aki a Himaláján ébredt, volt olyan fiú, akiből lány lett, de az előző estére mindig van magyarázat.

_I6R1T7fs2FI_TOe1wn-OfnI/AAAAAAAACZc/c_4gDsyKmMc/s640

Az eredményhirdetés előtt az Ifisztárból a Városi Gólyabál színpadára jogot nyert Rock Revolution lépett fel, akik Green Day és Tankcsapda zenéket nyomtak nem kis sikerrel. Ilyesmire eddig még nem volt példa, a 2010-es Városi Gólyabál volt az első, ahol egy külön produkcióval örvendeztették meg a közönséget.

_I6R1T7fs2FI_TOe1y5RsFHI/AAAAAAAACZc/s7SgZkbutEs/s640

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Gimi két gólyája kapta a megtisztelő-kitüntető városi gólyakirály/gólyakirályné címet, ami idén egymillió dolláros csekkel járt. Második a Peda lett 233 ponttal, míg a harmadik helyen a Palló végzett 210 ponttal. A fergetegesre sikerült kilencedikesek megmérettetése helyszíni Valami bulival folytatódott.

Nézegess további gólyákat fotógalériánkban!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."