Nem szórakozott Vegasban Fejér-Konnert

És nem is bízta a szerencsére az udvarhelyi asztaliteniszező.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

VeteranVB
A férfiak páros versenyének díjkiosztója, fotó: az esemény Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. június 26., 09:42
0 hozzászólás. 

Fejér-Konnert András a magyarországi Varga Sándorral az oldalán az ezüstérmet szerezte meg Las Vegasban a 19. Veterán Világbajnokságon. A tavalyi Európa Bajnokságon szintén ezüstérmes páros ezúttal is egészen a döntőig menetelt, ahol az első számú kiemelt svéd páros ellen maradtak alul.

A selejtező csoportot magabiztosan nyerték és jutottak a főtáblára, a legjobb hatvannégy között egy dán párost búcsúztattak, majd a következő fordulóban egy angol páros volt az áldozat. A legjobb tizenhat között egy amerikai párost sikerült legyőzniük 3-0-ra, majd a nyolc között 3-2-es győzelemmel bizonyultak jobbnak a svédeknél, így jutottak be a legjobb négy csapat közé.

Az elődöntőben egy német páros ellen 3-1-arányban győzött András és társa, a döntőben viszont már nem sikerült felülkerekedniük a többszörös világ és Európa-bajnok Persson-Lindh pároson, így a világbajnoki ezüstérem került játékosunk nyakába.

Az egyéniben

András szintén három győzelemmel abszolválta a selejtező csoportját, a főtábla első fordulójában egy dán versenyzőt győzött le, majd a következő fordulóban egy belga ellenfél ellen sikerült továbbjutnia. A legjobb harminckettő között a hazaiak játékosát gyűrte le, majd a nyolcaddöntőben szintén egy amerikai ellen aratott 3-2-es győzelmet.

A negyeddöntőben a verseny egyik legnagyobb sztárja ellen állt asztalhoz, a párosban is diadalmaskodó Jorgen Persson ellen pedig csak a tisztes helytállásra futotta, 3-0-ás győzelemmel a svéd jutott az elődöntőbe.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."