Itthon » Ifjúság

Székelyföld 7 csodája - Fotó- és esszépályázat

A Zöld SzékelyFöld Egyesület, a régió természeti értékeit népszerűsítő és a természetvédelmi tudatosságot növelő, Székelyföld 7 csodája című projektje keretén belül fotó- és esszépályázatot hirdet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 25., 13:09
0 hozzászólás. 


A projektben szereplő 30 természeti érték illetve 30 környezetvédelmet érintő problémához fűződő fotók és/vagy esszék beküldésével lehet pályázni 2011. január 23. és február 28. között – írja a manna.ro. Részletes leírást a pályázat tematikájáról, a versenyző területek értékeiről, problémáiról, megközelíthetőségéről, illetve az emberi beavatkozás által generált fő környezetvédelmi problémákról a projekt honlapján lehet olvasni.

Fotózz!
- Szeretsz természetfotókat készíteni? Keresd fel a versenyző területeket, készíts képet és oszd meg velünk.
- Biztos láttál már szennyezett, károsult természeti területeket a környezetedben. Sikerült lencsevégre kapni ezeket? Juttasd el hozzánk a képeket, hogy mindenki láthassa ezeket.

Szólj hozzá!
- Szerinted miért kellene megőrizni Székelyföld természeti értékeit? Hogyan tudunk mi ehhez hozzájárulni? Amennyiben szeretnél Te is segíteni Székelyföld csodáinak megőrzésében, első lépésként megoszthatod velünk véleményedet, kritikádat a témával kapcsolatosan.
- Zavar, ha látod a hegyeink és vizeink szennyezését, erdeink kivágását? Javasoljál megoldást térségünk bármely környezetvédelmi problémájára, írd le egy esszében, szerinted hogyan lehet a jelenlegi helyzeten változtatni.

Április folyamán, az Európai Unió Fiatalok Lendületben című programjának támogatásával, egy kétnyelvű kiadványt jelentetünk meg, melyben összegezzük a területekkel kapcsolatos információkat. Ebben a kiadványban, ugyanakkor helyet kap egy válogatás a pályázók által beküldött fényképekből, valamint a területekkel és környezetvédelmi problémákkal kapcsolatos legjobb esszékből. A nyertes csodák kiválasztása után pedig, a legjobb fotók megjelennek egy projekt-záró fotókiállításon is.

A pályázat nyertesét, aki a legsikeresebb fotóval és/vagy esszével jelentkezik, egy fotógéppel jutalmazzuk. Küldjél nekünk minél több fotót vagy esszét Székelyföld természeti csodáiról és környezetvédelmi problémáiról az info@zoldszekely.ro címünkre, és te is szerepelhetsz könyvünkben, a fotókiállításon, és akár egy új fotógéppel örökítheted a továbbiakban Székelyföld csodáit.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."