Itthon » Ifjúság

Énekesnőt keres egy most alakuló udvarhelyi zenekar

Négyen vannak, zenélnek és mind férfiak – ezt egészítenék ki egy frontemberrel, aki a tervek szerint egy (vagy több) gyönyörű hangú lány lesz. Aztán jöhet a világsiker.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. március 03., 18:34
0 hozzászólás. 

Nem hallott még a KG35-ről? Sem a Frappa Tave-ról? Nem is csoda, hiszen egyik sem létezik – előbbi egy ifjúsági regény címéből adaptált betűszó, míg a második egy megálmodott sörmárka. És, hogy mi közük egymáshoz? Mindkettő felmerült, mint lehetséges név egy most alakuló zenekarnak.

Egyelőre négyen vannak (egy gitáros, egy zongorista, egy dobos és egy, aki a basszusgitárt pengeti), mintegy két hónapja próbálnak, ám úgy érzik, ez még közel sem teljes, hiszen énekes nélkül nem zenekar a zenekar. Jelen esetben női frontembert – vagy akár frontembereket – keres a banda, akiknél nem árt, ha nem csak a mama szerint jó a hangja. A felhívás nyitott, az ötlet pedig a környéken egyedi, hiszen tudtunk szerint Udvarhelyszéken még egyetlen friss zenekar sem tartott meghallgatást (vagy úgynevezett castingot) a tagtoborzás érdekében.

A csapat szándékai teljesen komolyak, nem báli zenészekké akarnak válni, hanem koncerteket terveznek, így bátor, jó hangú lányokat várnak, akiknél az sem hátrány, ha tudnak valamilyen hangszeren játszani, valamint némi angoltudás is elkel. A válogatást nem tervezik nyilvánosra, ám ha sokan jelentkeznek, akkor ettől sem zárkóznak el.

Szasza

A jelentkezők figyelmébe ajánlanak néhány dalt, amik hozzávetőlegesen meghatározzák a zenekar kialakulófélben levő, funky, alternatív zenei stílusát, ezeket, vagy akár más hasonlóakat is érdemes gyakorolnia a jövendőbeli énekesnő(k)nek:

- Anneke van Giersbergen – Pearly
- Nouvelle Vague – Just can't get enough
- Python Lee Jackson – In a Broken Dream
- Gabriella Cilmi – Sweet About Me
- PASO – Summertime
- Wild Cherry – Play that funky music

Az érdeklődőknek két telefonszám áll rendelkezésükre, ezek a következők: 0746-149.266 (Máthé László Ferenc) és 0743-077.444 (Antalfi József).


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."