Kultúra » Zene

Nem koncertezhet Udvarhelyen a Belau

Tökéletes évzáró parti lehetett volna a magyarországi együttes koncertje. De ismét elmarad.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Belau
Jön a Belau
szerkesztoÍRTA: P. E. É.
2018. június 14., 15:38
0 hozzászólás. 

Végre megtartja áprilisban elmaradt koncertjét a Belau - láthattuk a közösségi oldalakon, és olvashattuk a szerkesztőségünkbe küldött e-mailekben. A Facebook eseményben meghirdetettek szerint a Zújgében péntek este 22 órakor léptek volna fel, de csütörtök délután elterjedt a hír, hogy nem így lesz.

A csíkszeredai és sepsiszentgyörgyi koncertet megtartották, illetve megtartják, a székelyudvarhelyi újból elmarad – erősítette meg pénteken kérdésünkre Kedves Péter, a zenekar menedzsere. „Igen, sajnos tegnap derült ki, hogy az udvarhelyi koncert elmarad, a helyi klub engedélyei miatt, de Sepsiszentgyörgyön szombaton lesz, illetve tegnap volt Csíkszeredában" – válaszolta kérdésünkre.

A Belau együttes zenéjét azért érdemes meghallgatni. A zenekar két éve indult szóló projektként, majd a duóvá alakult együttes számos sikert zsebelt be, tagjai több mint száz koncertet adtak magyar és külföldi színpadokon. Első lemezük az Odyssey tavaly jelent meg.

Az általuk megzenésített világban az elvágyódás és a reményteli hangulat találkozik aktuális elektronikus zenei alapokkal. A céljuk, hogy gondolatban olyan áhított helyekre kalauzolják hallgatóikat, ahova titkon önmaguk kívánnak eljutni – olvasható közleményükben.

A második Belau lemez előreláthatólag ősszel lát napvilágot, a tőlük koncerteken megszokott instrumentális dalokon kívül néhány külföldi közreműködővel. Az új dalok egy különleges utazást zenésítenek meg a karibi térségében, ezt a világot szeretné a formáció még inkább átadni azoknak, akik elmennek a koncertjeikre.


címkék: Belau zenekar Zújgé

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."