Itthon » Ifjúság

Van már programod péntek estére?

Ismét egy programban gazdag péntek estének ígérkezik a mostani, hiszen a Rendhagyó Tanóra után Mara Bulira várnak mindenkit a Tea Pubban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

TeaPub
TeaPub
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. március 22., 17:03
0 hozzászólás. 


A Rendhagyó Tanóra sorozat egyre sikeresebb folyamata a hetedik állomásához ért. A tanóra ezúttal a kommunikáció szintjeiről és módozatairól fog szólni, Szász Mihálykó Mária, magyar szakos tanárnő előadásának keretében. És ha már kicsit megtanulunk kommunikálni, azt rögtön közönség előtt ki is próbálhatják a tizenkettedikesek, hiszen a végzősök hagyományos vetélkedőjére is ezen az estén kerül sor. Az Udvarhelyi Fiatal Fórum és Tea Pub közös szervezésében zajló rendezvények mindenki számára nyitottak és ingyenesek.

Hárman a PubbanTeaPub

Ezzel a címmel kerül idén megrendezésre a végzősök hagyományos vetélkedője, ismert nevén a Mara Buli. Idén a szervező csapat kicsit másképp képzelte el ezt a vetélkedőt, így a helyszín ezúttal a Kossuth Lajos utcai Tea Pub, a versenyszámok pedig nyilvánosak. Iskolánként háromfős csapatok mérik össze ügyességüket táncban, énekben, activityben, és néhány szurkolókat igénybevevő megpróbáltatásban. A versenyző csapatok eddig Peda, Kós, Gimi és Mező sulikból jelentkeztek, de a szervezők várják a Pallósok és Marin Prédások válaszát is. A többi iskolából eddig még nem jelentkezett senki, de amennyiben ezután kapnának, bátorságot akkor még szerda délig be lehet nevezni, a már említett háromfős csapattal. A jelentkezőket az UFF irodában várják a szervezők 9-15 óra között.
A vetélkedő este 9 órakor veszi kezdetét, melyet természetesen egy hatalmas buli követ DJ. MC. Jaxy-val, aki minden zenei kívánságot teljesíteni fog.

TeaPub

Tudod, hogy mit beszélsz? – avagy hazudj, ha tudsz

A Rendhagyó Tanóra sorozat hetedik meghívott előadója Szász Mihálykó Mária, a Vitéz Lelkek Színjátszó Csoport vezetője és a Tamási Áron Gimnázium magyar szakos tanárnője. A tanóra témája pedig a kommunikáció különböző formái, szavak, mimika, mozdulatok és ezek fontossága. Az rendhagyó előadásnak délután 6 órai kezdettel a Tea Pub ad otthont.

Vass Orsolya



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."