Itthon » Ifjúság

Idén is megszervezik a Hargita Megyei Ifi Napokat

Megyei szintű diáknapoknak is nevezhetnénk a programsorozatot, mely minden évben, április végén-május elején keríti hatalmába a diákságot, a Hargita Megyei Magyar Diáktanács (HaDiT) és a CsíkiDT szervezésében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 21., 08:05
0 hozzászólás. 


Idén április 29. és május 6. között zajlik a program. A nyitó hétvége, április 29. és május 1. között főként a szórakozásra fókuszál majd. Ez egy szervezett „május elsejézésnek" is tekinthető (ajánlva ezt annak, aki nem tudja, idén hol töltse a majálist), számos izgalmas programot, bulit kínálva a résztvevőknek. Csíkszépvízen lesz a májusegyezés ez 30 lejt jelent két éjszakára. A jelentkezésről minden iskola diáktanács elnöke tud majd több információt adni. A jelentkezők kiválasztása a gyorsaság alapján történik, ami azt jelenti, hogy az első 70 jelentkező mehet biztosan. Egyszóval Udvarhely, mozdulj meg!

Ezen kívül, ami szintén pörgős, az egy extrém sport bemutató Csíkszeredában, melyre máris kezdhetnek készülődni az itthoni skate-park lakói! Ugyanakkor minden évben sor kerül egy ifjúsági konferenciára a diáktanács tagoknak, ahol a „Nevezd meg a legjobbakat!" című díjazás alkalmával megjutalmazzák a legkiemelkedőbben tevékenykedő fiatalokat, diákönkormányzatokat, civil szervezeteket és programjaikat.

A programok legnagyobb része Csíkszeredában zajlik majd, és egy koncerttel fogjuk befejezni az idei Ifi Napokat. Április 29-én a SzuDiT bemutatkozó nap vendég zenekarjaként fog fellépni a gyergyói Hot Snow Storm.

A programok minden évben igencsak érdekesek, érdemes ellátogatni akár Csíkba is, valamint az Udvarhelyre kiterjedő tevékenységekben részt venni. Nyüzsögni, bulizni, deszkázni, jutalmat kiérdemelni, koncertezni kell, s ugyanakkor, ha úgy tetszik, egy SzuDiT bemutatkozó nappal (április 29.) indítani az egészet!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."