Itthon » Ifjúság

Egy katt és nyerhet a sulid

Lefilmezünk mindenkit, neked csak a legjobbat kell kiválasztanod. Diáknapi kampány, politika helyett nyereményekkel és lájkokkal.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. május 11., 15:12
0 hozzászólás. 

Szerdára esik idén a diáknapok legjelentősebb eseménye, vagyis a sulik diákpolgármester-jelöltjeinek kampánya. A súlyos pontokat érő előadások első felvonását az uh.ro egyfős audiovizuális csapata rögzíti, majd a videókat lájkolásra bocsátjuk.

Nézd végig mit alkottak a tieid és a többiek, majd lájkold a kedvenced. Pénteken 19 óráig, a diákpolgármester vetélkedő kezdetéig lehet kattintani – a vetélkedőn a legtöbb lájkot összegyűjtő csapat minden tagja egy uh.ro ajándékcsomagnak örülhet majd.

A szavazáshoz mindössze egy facebook regisztrációra van szükség – a lassan a személyigazolványt is helyettesítő közösségi oldalon minden bizonnyal jelen vagytok, így ez nem okoz majd problémát. A teendő annyi, hogy nézd meg a videókat, válaszd ki kedvencedet, majd a videó alatti like/tetszik gombot megnyomva fejezd ki szimpátiádat. A facebook egy lájkot enged videónként, de több csapatnál is lehet kattintani, ha esetleg nem tudnád kiválasztani az egyetlen kedvencet.

Tehát május 13, péntek 19 óráig nézz és lájkolj – az ajándékot mi biztosítjuk.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."