Itthon » Ifjúság

Dönts a legjobb suliról – indul a szavazás

Öt középiskola, öt csapat, öt kampány. Szerdán lejárt a sulik bemutatkozásának első felvonása, most rajtad a sor, hogy kiválaszd a legtetszetősebbet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag/diaknapok2011/1_nap
Itthon_Ifjusag/diaknapok2011/1_nap
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. május 11., 23:53
0 hozzászólás. 

Ők jöttek, előadtak, ígértek, szórakoztak, mi pedig lefilmeztük. A XIX. Diáknapok első napján, jó politikushoz híven, ajándékosztogatással, ígérgetéssel, szép tervekkel és egyéb szavazat-csalogató trükkel kampányoltak a város öt középiskolájának csapatai a Patkóban.

Amint azt ígértük, elérhetőek a kampányok videói, alattuk pedig a facebook mágikus like gombja: erre bökj a kedvenc csapatod videója alatt, itt az uh.ro-n, legkésőbb pénteken 19 óráig. A legtöbb lájkot begyűjtő csapat tagjait ajándékcsomaggal lepjük meg a diákpolgármester vetélkedő alatt, a fiatalok sulija pedig a Legkedveltebb kampány címmel büszkélkedhet. Névsorolvasás következik.

Itthon_Ifjusag/diaknapok2011/1_nap

Drops - videó

A pallósok Drops-ra keresztelt csapata nyitotta a kampányháborút. A kizárólag csajokból álló formáció az örökös punk kontra skinhead ellentétet feszegette némi hörgős metal és egyéb hasonló ínyencségek társaságában. Ha neked is bejön az önkényuralmi jelképekkel felvonuló hölgybanda, akkor lájkold a videójukat, kattintás után.

Itthon_Ifjusag/diaknapok2011/1_nap

Pedazonok - videó

Pedazonok szintén a feminin vonalat erősítették a pedások és nőiességüket nem is rejtették véka alá. Bőrt és szőrmét rántottak magukra majd néhány ősi rigmus prezentálása után rugóztak egy kicsit a mostanában felkapott Mizu-témán, ígértek iszapbírkozást a patkóba majd elmentek megkeresni Csaba királyfit. Tetszett az ókori móka? Ne rejtsd véka alá, adj egy szavazatot a videónak ide kattintva.

Itthon_Ifjusag/diaknapok2011/1_nap

Én mega Refi - videó

A refi csapatába már fiúk is kerültek, olyannyira, hogy a női nemnek csak egy láncon rángatott tyúk formájában jutott hely a színpadon. Magyar manelevel indított az Én mega Refi, akik a mindig nyerő falusi paraszt tematikát járták körbe egy borozás és némi tájszólás erejéig. Amennyiben úgy gondolod, hogy a kaszagépen közlekedő, szekeres mozit ígérő bagázs nyomta a legtutibb műsort, akkor ne sajnáld a lájkot a videójuk oldalán.

Itthon_Ifjusag/diaknapok2011/1_nap

Lánkós - videó

Népszerű magyar vígjátékból nyúlta az ötletet a Lánkós brigádja: iskolájuk építész névadójára egy lakókocsival, pontosabban az Üvegtigrisből ismerős tákolmánnyal emlékeztek. Benne meg a főnök, a kocsit vontató leharcolt terepjárón Sanyi a kissé retardált, de annál lelkesebb dumagép tűnt fel, aztán az elégedetlen vevők és végül a mindenkit hazakergető rendőr is tiszteletét tette. Ha a performanszért, vagy épp a Kósért rajongsz, akkor a kattodnak az ő filmjükön van a helye.

Itthon_Ifjusag/diaknapok2011/1_nap

Gimme' Blood - videó

Vért követelve zárták a középiskolák sorát a gimisek. Gimme' Blood, hangzott el többször is, majd egy különféle elemekből összeválogatott produkciót láthattunk: elsőként a hírhedt Sziget-reklámot adaptálták, majd volt egy kis X-Faktoros felkonf, aztán vérközelibb történettel, az Alkonyat feldolgozásával végződött a produkció. Az ő mozijukat lájkold, ha bejött a láncfűrészes hentelés, vagy amúgy is a Gimit kedveled a leginkább.

Fontos! Kattints a képek alatti, vagy a leírásban szereplő linkre és az így megnyíló lapon, az uh.ro oldalán lájkold a videót, ne a YouTubeon. Az ott érkezett kattintásokat nem vesszük figyelembe a játékban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."