Itthon » Ifjúság

Idén is megtartják a Megyei Gólyabált

Még néhány nap van hátra a második Hargita megyei Gólyabálig, amit június 4-én rendeznek Gyergyószentmiklóson.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

MegyeiGolyabal
MegyeiGolyabal
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. május 26., 15:02
0 hozzászólás. 


A gólyák a művelődési házban mérik össze tudásukat, ügyességüket. A rendezvény után fergeteges partyn vehetnek részt az érdeklődők: a magyarországi Stereo Palma DJ páros és a jól ismert DJ Konstantin (KissFm) valamint a Stereosonic formációból az egyik rezidens lemezlovas szórakoztatja a közönséget a White Clubban. A helyszínre az iskolák diáktanácsánál lehet buszjegyeket vásárolni.

A tavalyi gólyák, akik a megyei koronát is hazahozták, idén nagyon szurkolnak a Székelyudvarhelyt képviselő gólyapárnak. A következőt nyilatkozták az eseményről:

MegyeiGolyabal

Milyen érzés volt megnyerni zsinórban a Tamási Áron Gimnázium, a székelyudvarhelyi és a Hargita Megyei Gólyabált. Hogy érzitek, sokat tanultatok? Menyire lettetek népszerűbbek?

Ambrus Levente: Felejthetetlen érzés volt pusztán csak a Tamási Áron Gimnázium GimiOlimpiáját megnyerni, a többiről nem is beszélve, ezért nagyon pörgősen indult a kilencedik osztály. Ezt követte a Városi TV Gólyabál, aminek egy elég komoly, időigényes felkészítője volt. Ennek a megnyerése már egyel nagyobb kategóriába tartozott. Akkor még nem is gondoltuk, hogy lesz ennél nagyobb, de egyszer csak jött a hír, hogy kell menni egy megbeszélésre, ahol négy város gólyapárjaival fogunk találkozni a Megyei Gólyabál előtt. Ez a gólyabál már teljesen más súlycsoport volt, ezért nagyobb volt az öröm is, mikor megnyertük. A népszerűséget illetően, egy bármilyen gólyabál megnyerésével vagy részvételével mindig ismertebb lesz az ember. Én még most is találkozok olyan emberekkel más városokban, akik pont a Megyei miatt ismernek.

Gábor Beáta: Nagyon felemelő érzés volt megnyerni a gólyabálokat. Mindenképp sok tapasztalatot szereztem. Akkor fel sem fogtam, hogy a Megyei Gólyabált is megnyertük, utána tudatosodott bennem az egész. Meglepő volt, hogy olyan emberek köszöntek utána az úton, akiket akkor láttam először, és rengetegen gratuláltak.

MegyeiGolyabal_2011

Ha tehetnétek, végig csinálnátok még egyszer?

Levente, Beáta: Naná, hogy végig csinálnánk!
Levente: Ahhoz, hogy megtudja az ember, hogy milyen a dobogó legfelső fokára állni úgy, hogy még szórakozik is, azt át kell élni.

Hogy látjátok, ez a gólyabál jobb lesz, mint a tavalyi?

Levente, Beáta: Minden rendezvény után tanulnak a szervezők az eddigi bakikból, hibákból és próbálnak sokkal többet kihozni a rendezvényből. Szerintem jobb lesz az idén!

Mit tanácsolnátok az idei gólyapárnak, Bodor Ingridnek és Máté Benczének?

Levente: Őszintén szólva... Semmit! Tudják a dolgukat és bízunk bennük és képességeikben, amiket remélem, hogy ki is használnak.

Beáta: Adjátok magatokat, és megnyertétek! Hajrá!

Javasoljátok az embereknek, hogy vegyenek részt a gólyabálon?

Levente, Beáta: Mindenképp. Gyereknek, felnőttnek, mindenkinek ajánljuk, mert a fiatalabb korosztályt felpörgeti, az idősebbeket pedig kicsit felfrissíti és egy jó szombati program is egyben!

Üzentek valamit az olvasóknak?

Levente, Beáta: Megkérünk mindenkit hogy a nulladik próbán segítsenek! A népszerűség címet kapta, arról szól hogy a melyik gólyapár kap több like-ot a facebookon a Hargita Megyei Gólyabál oldalán. És ternészetesen hajrá Udvarhely!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."