Itthon » Ifjúság

Díjazták a legjobb diákokat

A polgármesteri hivatal és a Rotary Klub a város éltanulóit díjazta szerdán. A fiatalok pénzjutalomnak és wellness belépőknek örvendhettek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag/olimpikonok2306
Itthon_Ifjusag/olimpikonok2306
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. június 23., 12:24
1 hozzászólás. 

Június 22-én, szerdán ünnepélyes díjátadón és állófogadáson vehettek részt Székelyudvarhely legjobb középiskolás tanulói. A Rotary Klub szokásához híven azokat a IX-XII.-es tanulókat részesítette pénzjutalomban, akik valamely, a tanfelügyelőség által elismert, első kategóriás tantárgyversenyen díjazást vagy dicséretet érdemeltek ki. Lukács László, a klub soros elnöke idén hat ilyen diáknak adott át pénzes borítékot.

Itthon_Ifjusag/olimpikonok2306

Ez volt az első év, hogy a polgármesteri hivatal is csatlakozott az akcióhoz. Ők egy 50 ezer lejes keretet áldoztak a legügyesebb V-XII.-es diákokra: 35 ezer lejt készpénzre váltható csekkek formájában osztottak szét, a fennmaradó összeget pedig wellness belépőkre költötték – az 59, helyezést elért és a további, a versenyeken résztvevő diákok a Septimia szabadidőközpontban pihenhetik ki a tanév fáradalmait.

Bunta Levente polgármester elmondta, a diákok mellett a felkészítő tanárok munkáját is értékelni kell, így ők sem maradtak jutalom nélkül. A városvezető szerint a Rotary Klub ötletét érdemes támogatni, ezért a jövőben is szeretnének csatlakozni és lehetőségeik szerint a megyei olimpiászokon jeleskedőket is díjazni.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Vasika
2011-06-24 06:00:42
Miért nem írjátok ki a gyerekek, tanáraik neveit? Hisz megérdemlik...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."