Itthon » Ifjúság

Tehetségkutató-döntőre megy a Face Today

Magyarországi zenei tehetségkutató döntőjébe jutott a Face Today zenekar – a finálét szombaton Tatabányán tartják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

stories_Szasza/Itthon/Ifjusag/sulizenekarok/facetoday
stories_Szasza/Itthon/Ifjusag/sulizenekarok/facetoday
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. szeptember 15., 10:55
0 hozzászólás. 

A Peron Music Tehetségkutatóra egy dallal lehetett benevezni, a székelyudvarhelyi Face Today együttes a Freakin Avesome című szerzeményét küldte el a felhívásra. A négytagú csapat néhány héttel ezelőtt tudta meg, hogy bejutott a döntőbe, ahol összesen 18 alternatív, rock és metal zenekar fog részt venni – csak az udvarhelyi banda érkezik a határon túlról.

stories_Szasza/Itthon/Ifjusag/sulizenekarok/facetoday

Mint Butu Arnold, a Face Today énekes-gitárosa honlapunknak elmondta, a csütörtöki koncert másnapján indulnak Tatabányára, Székelyudvarhely testvérvárosába, ahol szombaton, szeptember 17-én délelőtt 10 órától kezdődik a verseny a Roxxy Music Caféban. Két dalt kell a zsűri és a közönség előtt bemutatniuk, a vetélkedő legjobbjai stúdiókban való hangfelvételek elkészítését, zenei kiegészítőket nyerhetnek, illetve a nyertes zenekar videoklipet forgathat, részt vehet egy nemzetközi zenei táborban.

A Face Today augusztusban a Félszigeten is koncertezett, de általában az udvarhelyi zenei rendezvények egyik állandó fellépője - csütörtökön este a Cold Rock Fest-en koncerteznek a Kossuth Lajos utcai Fényes kertben.

Udvarhelyi rockzenekar korábban is jutott ki hasonló külföldi megmérettetésekre. A Kopó Blues Band 1996 tavaszán a Ki mit tud? udvarhelyi, majd erdélyi szakaszán is továbbjutott. A Balance együttes 2001-ben egy görögörszági, balkán-félszigeti együtteseket felléptető fesztivált meg is nyert.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."