Kultúra » Zene

Vége a Face Today-nek

Ne aggódjunk, a zenekar nem szűnik meg, csupán ezután Palma Hills néven tevékenykedik tovább.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

Fesztudej
Butu Arnold, a leendő Palma Hills frontembere, fotó: András I. Gábor
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. február 02., 14:05
0 hozzászólás. 

A Butu Arnold, Lukácsi Előd, Siklódi Bátor és László Péter összeállítású székelyudvarhelyi zenekar továbbra is ebben a formációban, viszont nem Face Today, hanem Palma Hills néven zenél tovább. Még középiskolás korukban alakították a zenekart a tagok és az eddigi pár év inkább egy útkeresési folyamat volt. Lukácsi Előd gitáros szerint, ugyan büszkék a Face Todayre, mára már nem aktuális a név, nem írja le azt a fajta hozzáállást, azt a fajta zenét, arculatot, amit ma képviselnek.

Portálunknak elmondta, a Hills adott volt az ötletelgetésnél, hiszen mindenképpen szerették volna a hegyeket, az itthont, a természetet megjeleníteni az arculatban, a Palma a pálmafák miatt került a névbe, hiszen számukra az a szabadságot szimbolizálja. „Egy szelet nyugat, egy szelet kelet, szerettük volna, ha benne van, hogy honnan jövünk és, hogy hova tartunk, egy kicsit szabadabb világ felé" – magyarázta Lukácsi.

Nem félnek attól, hogy ez ronthat a csapat reputációján, hiszen azok a rajongóik, akik tényleg miattuk és a zenéjükért szerették a bandát, azok hírt kapnak a névváltásról és ezután is fogják hallgatni őket. Azokat a követőieket, akik egy-egy menő fotóra, vagy bármilyen külsőségre kapták fel a fejüket, nem sajnálják a tagok. Lukácsi elmondta, idén érkezik az első nagylemez, amely miatt és a Cseh Tamás Program miatt akkora figyelmet fog kapni a csapat, hogy ez remélhetőleg újabb rajongókat vonz majd be. Mivel a tavaly áprilisban kiadott kislemez és az ezzel kapcsolatos kiadványok zeneileg továbbra is aktuálisak, ezeket is az új néven lehet majd megtalálni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."