Itthon » Ifjúság

Székelylenddel és határok nélkül pörög a Városi Gólyabál

Már gondolkodhatnak a gólyabálok győztesei, hogyan fogak hozzáállni a népszerű televíziós műsorból inspirálódó városi megmérettetéshez. Fellép a Székelylend is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

_I6R1T7fs2FI_TOe1jqyNdsI/AAAAAAAACZc/QQt4k4QDNV0/s640
_I6R1T7fs2FI_TOe1jqyNdsI/AAAAAAAACZc/QQt4k4QDNV0/s640
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. október 27., 11:35
0 hozzászólás. 

November 18-ra időzítették az uffosok a Városi Gólyabált, melynek témáját idén a Játék határok nélkül (Jeux sans frontieres) című televíziós műsor adta. A játékban a feladatok teljesítéséhez a résztvevő országok csapatainak összehangolt munkájára volt szükség – ez a cél a beavatás próbái alatt is. Az 1965-ben indult show műsorban 1993 és 1999 között Magyarország is részt vett, ezt a fejezetet a magyarországi közszolgálati televízió (MTV) sugározta.

„Azért Játék határok nélkül, mert a nyolc iskola diákjai, nyolc ország, nemzet színeiben lépnek a színpadra. Mindenki az adott régió, ország vagy sziget jellegzetes népviseletét ölti magára" – mondta portálunknak a szervező Udvarhelyi Fiatal Fórum alelnöke, Vass Orsolya. A gólyabálnak a fentiekben lesz köze a televíziós műsorhoz, egyébként minden, ha nem is a megszokott kerékvágásban, de az eddigi beavatásokhoz hűen fog zajlani.

Próbatételből számíthatunk karaokéra, ügyességi és gyűjtögetős próbákra is. Az uffosok kétszer annyit eszeltek ki, mint korábban és a helyszínen, sorsolással döntik el, hogy melyek lesznek azok, amelyeket láthat a közönség.

Egyetlen pontja lesz a városi megmérettetésnek, amit már biztosra tudnak a diákok, ez pedig a bemutatkozás. Minden csapat megkapja a maga országát, így erre előre lehet készülni. A győztesek értékes nyereményekkel gazdagodnak és az összes résztvevő gólyát kirándulásra viszi a Polgármesteri Hivatal és az Udvarhelyi Fiatal Fórum.

Az est sztárvendégei Kozma Attila és Lung László Zsolt, azaz a Székelylend humortársulat kacagtatja könnyesre a nézősereget.

A város nyolc középiskolájának győztesei november 18-án 19 órától a városi gólyakirályi illetve királynői címért az UFF nagytermében szállnak versenybe.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."