Itthon » Ifjúság

Jégkarnevált szervez az UFF - Frissítve

Nemcsak diákokat és fiatalokat, de a legkisebbeket is megszólítja az Udvarhelyi Fiatal Fórum. Öltözz jelmezbe a meglepetésért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Jegkarneval
Jegkarneval
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. február 06., 12:23
0 hozzászólás. 

A Városi Korcsolyapályán zajló esemény programja rendszerint két részre oszlik: a délelőtt a kicsiknek, a délután pedig a nagyobbaknak szól.

Az előző években a Jégkarneválon a gyerekek az iskolában, napköziben kapott Jégkrajcárokat válthatták be teára és zsíros kenyérre, idén pedig a jégen korcsolyázó UFF-os diákok fogják meglepni majd az ügyes korcsolyázókat ajándék krajcárral.

A délutáni programban már a nagyobbaké a főszerep, 4-5 fős csapatok korcsolyás vetélkedőjével zárul a program. A versenyzők emléklapot kapnak és ajándékcsomagokat nyerhetnek.

Fontos tudnivaló, hogy, akik jelmezben érkeznek, díjmentesen léphetnek be a pályára, a civilekre a jégpálya általános díjszabása érvényes ezen a napon is: felnőtteknek 5, míg gyerekeknek 4 lej a beugró.

A meglepetéseket is tartogató karneváli korcsolyázás február 11-én, szombaton délelőtt 10 órától kezdődik és este 9 óráig tart.

Frissítve: A rendezvényen fellépnek a németországi edzőtáborból hazaérkezett Csíkszeredai Iskolás Sportklub növendékei. A műkorcsolya csapat tíz tagja délután 4 órakor lép jégre és bemutatja versenyprogramját az érdeklődőknek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."