Bunta megtévesztésről, Gálfi viccről beszél

Az MPP-EMNP koalíció kampányújságjában a horoszkóp után, úgy tűnik, a viccrovat is megjelent.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Bunta01

Leköszönt Bunta

Péntek délután beiktatják az új polgármestert, Bunta...
Gálfi Árpád és felesége mindenkivel kezett fogott fotó: Szabó Attila, Balogh Réka

Itt az új városvezetés - élő

Pénteken megalakul Székelyudvarhely új tanácsa,...
Jakab Áron Csaba

Folytatódik a boszorkányüldözés az RMDSZ-ben?

Az RMDSZ állítólag sokkot kapott, Jakab Áron Csaba...

fotó: Pál Edit Éva
fotó: Pál Edit Éva
szerkesztoÍRTA: BALOGH RÉKA ADRIENNE
2016. június 03., 16:33
1 hozzászólás. 

Félrevezeti Gálfi és stábja a választókat – állítja Bálint Attila, Bunta Levente kampányának sajtófelelőse Gálfi Árpád kampányújságjával kapcsolatban.

A jelenlegi polgármester és stábja szerint az MPP-EMNP koalíció legfrissebb kampánykiadványával a választópolgárokat kívánja megtéveszteni azzal, hogy nem az érvényben lévő szavazólap mintáját helyezték el rajta. Megcserélték ugyanis a sorrendet, harmadik jelöltként Buta Levente független polgármesterjelöltet tüntették fel, és ötödikként Bunta Levente került fel a szavazólapra. Mindez, ha nem lenne elég, valószínűleg szándékosan felejtette le A koalíció a pár hete használatba vett Zoltán nevet is.

valasztasicedula2

Bálint Attila elmondta, már Buta Levente indulását is a jelenlegi polgármester elleni gesztusként értékelték, ahogy a csütörtökön a postaládákban megjelent szórólap megtévesztő információit is.

Már négy évvel ezelőtt is átadtuk Szász Jenőnek és stábjának az Aki hazudik, az csal című Beatrice dalt CD-n, most is felvisszük az MPP irodába – mondja a sajtófelelős. Az éppen arra járó Balázs Árpád, az MPP egykori önkormányzati képviselője bár végighallgatta a sajtótájékoztatót, nem érezte illetékesnek magát átvenni a megismételt ajándékot. Az MPP irodában nem utasították el a CD-t, de nem nyilatkoztak arra hivatkozva, hogy a koalíció kampányirodája máshol van.

valasztasicedula

Természetesen Gálfi Árpádot is megkérdeztük, aki nevetve közölte, ezt csak karikatúraként kell értelmezni, viccnek szánták.

Meg nem erősített információink szerint A koalíció kiakadt a Bunta-stáb fukarságán, ugyanis csak ez az egy szám volt a CD-n.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pali
2016-06-03 20:53:11
hol dolgozik
most az udvarhelyi polgarmesteri hivatal alkalmazottja vagy a Zoli e ezt kellene tisztazni

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."