Egyhetes botrány, avagy ki lépett félre?

Bunta Levente félrelép – ezzel a tárggyal érkezett az e-mail, amely többek közt a polgármester hajvágását örökíti meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Bunta01

Leköszönt Bunta

Péntek délután beiktatják az új polgármestert, Bunta...
Gálfi Árpád és felesége mindenkivel kezett fogott fotó: Szabó Attila, Balogh Réka

Itt az új városvezetés - élő

Pénteken megalakul Székelyudvarhely új tanácsa,...
Jakab Áron Csaba

Folytatódik a boszorkányüldözés az RMDSZ-ben?

Az RMDSZ állítólag sokkot kapott, Jakab Áron Csaba...

Követési távolság fotó: facebook
Követési távolság fotó: facebook
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 03., 21:16
0 hozzászólás. 

Az egyhet.ro azt ígéri, hogy bemutatja Bunta Levente egy hetét, de sajnálatunkra csak három napot láthatunk. Az egyiken titkárnőjével találkozik, a másikon mintha egy újságíróval, majd Ferenczy Lóránttal, a harmadikon hajat vágat munkaidőben, majd elmegy a Haberstumpf villához, de ezen kívül semmi különös nem történik vele.

egyhet

A polgármester sajtószóvivőjét kérdeztük az oldalról, de azt mondta csütörtökön, nem ismerik, miről van szó, pénteken pedig azt nyilatkozta, hogy annyi dolguk van, a polgármesternek annyi a programja, nem érnek rá ezzel foglalkozni.

Ki kever gyanúba kit?

Közben a Facebook-on többen is megosztották a dolgot. Biró Barna Botond a koalíció csapatát és Gálfi Árpádot gyanítja a dolog mögött, Gálfi azonban nyilatkozatban határolódik el az ügytől.

„Az elmúlt 24 órában napvilágot látott Bunta Levente-Zoltán személyiségi jogait sertő vádaskodásoktól Gálfi Árpád polgármesterjelölt es a Koalíció választási listáján szereplő összes jelölt határozottan elhatárolódik es elítéli.

A polgármesterjelölt és a tanácsosjelöltek semmilyen értékközösséget nem vállalnak ilyen aljasságra képes személyekkel bármilyen politikai alakulat holdudvarába is tartozzanak.

Véleményünk szerint ez a cselekedet büntetőjogi kategória, reméljük, hogy az illetékes szervek mielőbb fényt derítenek arra, hogy kik szennyezik ilyen mélységben Székelyudvarhely közéletét" – írta a polgármesterjelölt csapata közleményben.

birobotimizeria

Biró azt állítja, azért tette közzé bejegyzését, amiben Gálfira tereli a gyanút, mert korábban egy, a koalícióhoz köthető Facebook oldalon az RMDSZ-re próbálták kenni ugyanezt. Később, amikor az oldalról letörölték a bejegyzést, ő is törölte a sajátját.

Udvarhelyi jegyezte be az oldalt

Az egyhet.ro domain regisztrálási adatai nem teljesen nyilvánosak. A rotld.ro (a .ro végződésű domainek kezeléséért felelős hatóság) oldal alapján annyit lehet tudni róla, hogy május 26-án regisztrálták egy udvarhelyi származású üzletemberhez kötődő cégen keresztül. A szerver számára beállított DNS kiszolgáló, az internetes címek működéséért felelős hálózat részét képező szerver a cikk közlésének időpontjában Magyarországon található.

Információink alapján Bunta Levente tudhatott arról, hogy abban a hónapban őt követték. Monitorizáltak a Libertatea-tól – mondta tanácsos kollégáinak egy januári megbeszélésen, tudjuk egy kiszivárgott hanganyagból.

*A cég tulajdonosa kérte, távolítsuk el ismertető jegyeit a cikkből, mivel a vállalkozása csak viszonteladóként szerepelt az ügyben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."