A Kos, a Bika, a Bak, az Oroszlán meg a Vízöntő csapnak ma össze

Lássuk, milyen napja van a jelölteknek. Két föld jegyű, két tűz jegyű és egy levegő jegyű polgármesterjelöltre szavazhatunk ma.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Bunta01

Leköszönt Bunta

Péntek délután beiktatják az új polgármestert, Bunta...
Gálfi Árpád és felesége mindenkivel kezett fogott fotó: Szabó Attila, Balogh Réka

Itt az új városvezetés - élő

Pénteken megalakul Székelyudvarhely új tanácsa,...
Jakab Áron Csaba

Folytatódik a boszorkányüldözés az RMDSZ-ben?

Az RMDSZ állítólag sokkot kapott, Jakab Áron Csaba...

Lássuk, milyen napja van a jelölteknek.
Lássuk, milyen napja van a jelölteknek.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 05., 16:36
1 hozzászólás. 

A csillagok elvonulásra, nyugalomra, megfontolt viselkedésre, társuk és családtagjaik akaratának figyelembe vételére intik ma a polgármesterjelölteket, és van, akinél színes ötletekben sincs hiány.

Kos – Buta Levente

A legnagyobb nyugalommal megteheted azt vasárnap, hogy lemondasz egy olyan találkozót, amelyikhez nincs kedved. Különösen igaz ez a családi programokra.

00-buta-levente

Ha ma muszájból veszel részt egy programon annak csak idegeskedés, és megbántottság lehet a vége. Mindenki jobban jár azzal, ha inkább olyasmivel foglalkozol, amihez kedved van. Még akkor is, ha ez valamilyen magányos tevékenység.

Általános jellemzők: okos, humoros és intuitív, nagyvonalú, szenvedélyes, szexuálisan túlfűtött, igényes, tisztaságmániás (vasaló a retikülben), kreatív megoldásokban verhetetlen, egyértelmű, egyenes, nem köntörfalaz, kiáll saját és mások igazáért, a konfliktustól nem ijed meg.

DE: öntörvényű, és megy a saját feje után, önérvényesítés címszó alatt átgázol másokon, türelmetlen és káromkodik, elromlik valami, kidobja, vesz helyette másikat, mértéktelen, önzően viselkedik.

Bika – Gálfi Árpád

A vasárnapod sokkal kisimultabb, egyszerűbb és békésebb, mint a szombatod volt.

00-galfiszavaz001ufo

Úgy tűnik, hogy mára eltűnt belőled az a megfoghatatlan feszültség, és úgy tűnik, hogy ma pont azt találod meg, ami a legnagyobb kincs az ember számára: a nyugalmat. Ezt a kincset azonban nem szabad eldugnod, vagy elzárnod másoktól. A nyugalom azáltal sokszorozódik, ha megosztod másokkal is.

Általános jellemzők: jó érzéke van a pénzhez, nyugodt békés és türelmes, hűséges, megbízható, humoros, ínyenc, jó az ízlése, gyakorlatias és realista, kitartó, jó vendéglátó.

DE: önfejű, és minden róla szól, állhatatos, makacs és ellenálló, túlzottan birtokló, kisajátító, saját nézőpontját akarja másokra erőltetni, megborzad minden változástól, ami a kényelmét megzavarhatja, sokat akar markolni, de keveset kap, nehézkes, lassú.

Oroszlán - Lukács László

Van a tarsolyodban néhány remek trükk és ötlet, amelyeket vasárnap érdemes lenne előhúznod.

00-lukiszavaz001ufo

Ma sokkal kreatívabb vagy a szokásosnál, és sokkal színesebbek az ötleteid is. Ezek a színes ötletek gondosodnak arról, hogy ne legyél unalmas társaság vasárnap. Ma mindenki veled akar találkozni, és mindenki arra vágyuk, hogy te add áldásodat a terveikhez, még akkor is, ha kicsit ódzkodsz ettől.

Általános jellemzők: a gyengék védelmezője és megmentője, ritkán van rossz hangulatuk, szeretnek adni, spontának, kiállnak a párjuk mellett, kiváló az intuíciójuk, szívből jövően nyitottak és lelkesek, igényesek, szeretik a jó dolgokat, mesebeli hősök, udvariasak és figyelmesek, gyermekien naivak.

DE: a vitából drámai jelenetet rendez (mások előtt), teátrális, hivalkodó és öntelt, minden mondat úgy kezdődik, „Én...", mindent tud, a haját igazgatja, vagy arra háklis, nem bír alkalmazkodni, aranykalitkába akar zárni, lusta, hogy a részletekkel is foglalkozzon, másokat ugráltat, más nevében ígérget.

Bak - Arros Orsolya

Vigyázat, annyira belemerülsz a beszélgetésbe vasárnap, hogy észrevétlenül megbánthatsz valakit.

00-arrosszavaz001ufo

Talán nem is a beszélgetőtársadat bántod meg, hanem azt, akinek a jelenlétéről megfeledkezel. Ma érdemes körültekintőnek lenned, és érdemes csak olyasmit mondani azokról, akik nincsenek jelen (pontosabban: akikről ezt hiszed), amit előttük is nyíltan elmondanál.

Általános jellemzők: céltudatos, módszeres, strukturált, gyakorlatias, kiszámítható a viselkedése, önfegyelme nagy, határozott, magabiztos fellépésű, kitartó, őszinte, megbízható, óvatos, önálló, nagy a felelősség tudata.

DE: csökönyös, rugalmatlan és fafejű, minősít másokat, megjegyzéseket tesz, tétovázik, szerencsétlenkedik, nyomulós, anyagias, számító, pesszimista, félelmet és bizonytalanságot kelt.

Vízöntő – Bunta Levente

Bízz meg a családtagjaidban, bízz meg a szeretteidben.

00-buntaszavaz001ufo

Folyamatosan magyarázod mindenkinek, hogy milyen fontos a bizalom, és közben talán pont te nem mersz bízni bennük. Ma engedd meg a gyerekeidnek, hogy ők maguk döntsenek a programokról és a napjukról. Engedd meg a szerelmednek, a szüleidnek, a testvéreidnek, és a barátaidnak is ugyanezt.

Általános jellemzők: nem lehet unatkozni mellette, jó pszichológus, emberismerő, humánus, társaságkedvelő, reformer és nyitott az újdonságokra, idealista, hisz a lovagregényekben, a társadalom jobbításában, jó a kombinációs képessége, toleráns, furfangos, cseles, értelmiségi, extravagáns, sokoldalú, humoros.

DE: nemtörődöm, álszentül viselkedik, kiszámíthatatlan, kötődik és utána eldob magától, elfelejti, mi az a tolerancia, önző, a szavai ellentmondanak a cselekedeteivel, mindenre tudja a választ, irányíthatatlan, merev.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hunikovacs
2016-06-05 17:45:58
Ajaj
Az első négy a legrosszabb jegy (csak a Skorpió hiányzik a díszlistáról). Kár viszont az is,hogy a Vízöntő ilyen sokáig titkolta a sok jó tulajdonságát (8 évig) és csak így a hegy alatt állt neki abrakolni, hímezni-hámozni, dolgozni...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."