Itthon » Civilek

Udvarhelyi lett a MIT elnöke

A Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) szeptember 6–8. között szervezte meg tisztújító küldöttgyűléssel egybekötött műhelytáborát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

MIT
A MIT új elnöksége
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. szeptember 09., 14:51
0 hozzászólás. 

A Tusnádfürdőn lezajlott eseményen a MIT és tagszervezeteinek (ODFIE – Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet, IKE – Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület, MISZSZ – Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége, EMI – Erdélyi Magyar Ifjak) jelöltjei közül választották az új vezetőségét.

A MIT elnöki tisztségét Fancsali Barna (MISZSZ), a három alelnöki tisztséget Popa Ilona (ODFIE), Vadász Szatmári Huba (IKE), Sorbán Attila Örs (EMI) tölti be.

Fancsali Barna

A műhelytáborban a stratégiai tervezés és a belső építkezés mellett sor került a 7. Adj, király, katonát! csoportos ifjúsági vetélkedő kiértékelésére és a következő kiadást érintő szervezési kérdések megvitatására.

A MIT és tagszervezeteinek nyári rendezvényei sorában kiemelten szó esett az ernyőszervezet legnagyobb érdekelődésnek örvendő 24. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, közismert nevén Tusványos összegzéséről is.

A tisztújítást követően a jelenlévők műhelymunkák keretében határozták meg a szervezet működésének további irányvonalait.

Az új elnökség megítélése szerint az elkövetkezendő időszak legfontosabb teendői a meglévő együttműködések megerősítése és nyitás a újabb partnerségek irányába, az állandó programok fejlesztése, valamint az ifjúságot érintő kérdésekben való aktívabb szerepvállalás.

„Az erdélyi ifjúságban megvan az igény egy, az érdekeit képviselő országos szervezetre. Meggyőződésem, hogy az új elnökség készen áll a feladatra" – véli Fancsali Barna, a MIT új elnöke.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."