Itthon » Civilek

Ismét lesz kutyakiállítás Udvarhelyen

A Szent Mihály Napi vásár egyik fő attrakciójaként két hét múlva újabb kutyakiállítást tartanak Székelyudvarhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

cockerok1
Nemcsak fajtatiszta kutyusokat várnak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. szeptember 13., 11:49
0 hozzászólás. 

Negyedszerre tart kutyakiállítást a Póráz Klub a Szent Mihály Napi vásáron, a strand melletti salakpályán: szeptember 29-én, vasárnap 10 órától lesz a versennyel egybekötött kutyamustra. A fajtatiszta kutyákat díjtalanul lehet benevezni, az állatokat egy elismert szakember, Dr. Hargitai Gábor bírálja majd.

A benevezésért nem kell fizetni, a kutya fajtiszta kell legyen, viszont törzskönyv felmutatása nem kötelező. A kutyát minimum 3 hónaposan lehet benevezni, legyenek meg a szükséges oltásai, fel kell mutatni az oltási könyvet érvényes veszettségi oltással. Jelentkezni szeptember 28.-ig lehet, az innen is letölthető jelentkezési lapot el kell küldeni a porazklub@gmail.com címre vagy le lehet adni az állatorvosi rendelőkben.

Az idei kutyakiállítás újdonsága, hogy elindul egy vándorkupa, amit a kiállítás legszebb kutyája kap – gazdája a következő évi versenyig tartja magánál, majd átadja a következő kiállítás legszebb kutyájának.

A szervező Póráz Klub a rendezvényre várja a nem fajtatiszta kutyákat és gazdáikat is. Utóbbiak figyelmét felhívja, hogy mindenki figyeljen a saját kutyájára és másokra, a rendezvény területén belül tartsa pórázon kedvencét, az ürüléket pedig takarítsa fel. Támadó, agresszív, harapós kutyát csak és kizárólag pórázon és szájkosárral lehet bevinni és vezetni, tüzelő szukát pedig nem ajánlatos a rendezvényre vinni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."