Itthon » Civilek

Halomba gyűl a mosoly

Tucatszám gyűlnek a ruhával tömött zsákok az Egy ruha, egy mosoly akcióban: mi is leadtuk a magunk gúnyáit.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Gyűl a ruha a székelyudvarhelyi Notebook GSM-nél is
Mi is adtunk ruhát, most rajtad a sor | Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. december 10., 14:30
0 hozzászólás. 

Már másfélszer annyi ruha gyűlt össze, mint a két évvel ezelőtti akcióban – mondta Bíró Barna Botond, az Egy ruha, egy mosoly karitatív akció egyik szervezője. Pontos számot vasárnap közölnek, ugyanis eddig tart a gyűjtés, akkor pakolják zsákokba a ruhákat.

Bár a halmozódó ruhatornyokat nem láttuk, de a Notebook GSM-nél is arról számoltak be, hogy már közel egy tucat zsák ruhát vittek el tőlük a gyűjtőközpontba. Itt, vagyis az UIET székhelyén állítólag már nem is nagyon férnek a sok adománytól, de azért továbbra is rendületlenül várják a felajánlásokat.

Botond azt is elmondta, hogy valószínűleg már a jövő hét elején célba juttatják a ruhákat: ezek többek között a Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz, az Orbán Alapítványhoz, és az idősek otthonába is eljutnak, hiszen felnőttruha is van a csomagokban.

A Notebook GSM-nél arról számoltak be, hogy a karitatív akció mindenkit megérintett, érkezett már valaki egy nagy BMW-vel és öt zsák ruhával, de nyugdíjas néni is, aki kerekes szatyorjával kétszer is fordult, hogy mindent be tudjon vinni, amit szeretne.

Mi ide, a Kossuth utca 4 szám alá vittük adományunkat, december 13-ig nem csak itt, hanem akár az UIET székhelyén, a Városháza tér 7 szám alatt is leadhatod keddtől csütörtökig 9 és 15 óra között, vagy beviheted az UIET valamelyik vidéki tagszervezetéhez, esetleg egy székelyudvarhelyi iskolához is.

Légy figyelmes! Nem szakadt, szétmosott, használhatatlan felmosórongyokra van szükség. Karitatív akcióról van szó, használható ruhadarabokat várnak, így a szervezők felkérik, ne a szemeteddel akarj „jót tenni" másoknak.

Az adakozáshoz egyébként nyereményakció is társul: amennyiben bejelöljük az akció Facebook-oldalát. A lájkolók között egy 500 lejes vásárlási utalványt sorsolnak ki, amit a Notebook GSM-nél tud levásárolni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."