Itthon » Civilek

Mit kezdj a gyerekkel, ha tehetséges?

A csillárról rúgja a gólokat, előbb tanult meg kottát írni, mint beszélni, vagy lepipálja Magritte-t. Megtudhatod, hogyan támogasd helyesen az utódod.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

fotó: Csedő Attila/archív
fotó: Csedő Attila/archív
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2015. szeptember 08., 06:21
0 hozzászólás. 

Szülőként valószínűleg rengeteg kérdés feszít azzal kapcsolatban, hogy vajon miben tehetséges a gyereked, és hogyan egyengetheted az útját úgy, hogy a lehető legjobban kiaknázhassa adottságait.

Jövő szombaton, azaz szeptember 12-én előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken kaphatsz választ a kérdéseidre a Valeo Art egyesület által szervezett Tehetségnapon.

A Művelődési Ház koncerttermében Szalay Zsuzsanna pszichológus 10 órától tart előadást A tehetséges gyerek címmel, majd 11 óra 15 perctől Kis Lajos futball-, Orbán Erzsébet tenisz- és Bartus Attila atlétikaedző beszélgetnek arról, hogy mivel jár tehetséges sportolónak, valamint tehetséges sportoló szüleinek lenni.

A következő, 12 óra 30 perckor kezdődő beszélgetésen a tudományok szakértői veszik át a szót. Biró G. Albert matematika, Szűcs-Olcsváry Melinda angol- és Dénes Ildikó informatika tanártól hallhatunk arról, hogy mit tegyünk, ha gyermekünk nemcsak a legszebb és legügyesebb, de a legokosabb is.

A művészetekről Derzsi Dénes gitártanár, a képzőművészetről Török Ferenc és a színművészetről Csurulya Csongor, a Tomcsa Sándor Színház művészeti vezetője fog beszélni – mondta Fincziski Andrea, az egyesület munkatársa, aki szervezőként és moderátorként is részt vesz a Tehetségnapon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."