Itthon » Civilek

Nagy összeg sorsáról dönthet

Keddtől segíthet a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítványnak eldönteni, melyik egyesület érdemli meg leginkább a pályázati összeget.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

ondont kikep-2
Ön dönt!, fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. február 23., 15:35
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány idén első alkalommal hirdeti meg Ön dönt! pályázati felhívását, amelybe 8 civil szervezet kérelmét fogadták el. A megpályázott összeget olyan eszközök vásárlására vagy PR tevékenységre szeretnék fordítani, melyek révén közösségi munkájukat hatékonyabban tudják végezni. Az erre a célra összegyűjtött pénzalap 12 ezer lej, ez az összeg legalább 3 projekt finanszírozását teszi lehetővé.

Az idei első kiírásra a Cserkészpajtás Egyesület, a Csillagvár Szülők és Pedagógusok Egyesülete, a Kékiringó Alapítvány, a Elek Apó Unokái Egyesület, a Napsugár Egyesület, az Arany Griff Rend Egyesület, a Valeo Art Egyesület, illetve a Sikerkulcs Alapítvány pályázott.

Szavazzon arra a civil szervezetre, amelyről úgy gondolja, hogy jobban szolgálná a helyi közösséget. A szavazás módja egyszerű: használja közösségi kártyáját a Szuper, a Merkúr, a Harmopan (szombatfalvi és bethlenfalvi) üzletekben és a Réka Gyógyszertárban. Vásárlás után írja rá a pénztárjegy hátára azt a számot, amelyik pályázatra szavaz, majd adja át azt a pénztárosnak. Annyiszor szavazhat, ahányszor vásárol 2016. február 23 – március 6. között.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."