Itthon » Civilek

Futva közeledik Udvarhelyhez Tímea

Holtpont nélkül teljesítette első napi, 41 kilométeres távját az udvarhelyszéki Sebestyén Tímea, aki a Hősök teréről szalad haza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Sebestyén Tímea mosolygósan szaladt az első napon. Fotó: a szaladó Facebook-oldala
Sebestyén Tímea mosolygósan szaladt az első napon. Fotó: a szaladó Facebook-oldala
szerkesztoÍRTA: BÁLINT KINGA KATALIN
2016. július 12., 11:18
0 hozzászólás. 

Az udvarhelyszéki származású Sebestyén Tímea, amint azt már nyár elején megtervezte és közzétette a Facebookon, több mint hétszáz kilométeres szaladásra vállalkozott: húsz nap alatt Budapestről Székelyudvarhelyre fut haza.

Mindezzel népszerűsítené a szaladást, de az útnak van egy nem elhanyagolható jótékony célja is: adományokat gyűjt a környék nehéz sorsú gyerekeinek, s ezeket a székelykeresztúri óvoda és iskola javára ajánlja fel. A tervek szerint július 31-én érkezik meg Székelyudvarhelyre, a Városi Sportcsarnok elé.

Tímeának sikerült a tervnek megfelelően, július 11-én, hétfőn délelőtt elindulnia a budapesti Hősök teréről, és segítőitől kísérve Monorig szaladt, 41 kilométert téve meg négy óra alatt. A futó személyes Facebook-oldalán azt írta, holtpont nélkül sikerült teljesítenie a kitűzött célt, és egy kis leégést leszámítva más kellemetlenség nem történt.

A szaladás után jót ebédelt és strandolt a csapat, majd lakókocsiban éjszakáztak. A szaladó kedden folytatja útját: a nap várhatóan Tápiószelén ér véget, a táv ismét több mint negyven kilométeres.

A napi úti tervek elérhetők a Fuss velünk Székelyföldre! nevű Facebook-oldalon, a kezdeményezőhöz bárki csatlakozhat. Az adományokat minden reggel kilenc és fél tíz között fogadják az egyes településeken.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."