Itthon » Ifjúság

Pályázat: A zene a mi nyelvünk

Olyan székelykeresztúri és környékbeli tehetséges fiatalok jelentkezését várják, akik jól játszanak valamilyen hangszeren, szépen énekelnek vagy táncolnak. Célirány: Vilnius!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

miol2
miol2
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. február 17., 17:53
0 hozzászólás. 


Music is our language – ez a mottója annak a nemzetközi zenei tábornak, amely EU-s projektként, idén második alkalommal Litvánia szervez, több európai partnerországgal közösen, köztük Romániából a Fehérlófia Egyesülettel.

Az egyesület olyan 16-20 év közötti fiataloknak hirdette meg a pályázatot, akik ének vagy tánc terén kiemelkedően teljesítenek, vagy kiválóan játszanak valamilyen hangszeren. (A jelentkezőktől függően egy-két helyet fenntartanak ennél fiatalabb, vagy idősebb résztvevőnek is, 13 – 30 éves korig.) A pályázónak ugyanakkor tudnia kell angolul vagy németül. Nevezések alapján a Fehérlófia munkatársai szerveznek egy előválogatást, a döntősök majd be is bizonyíthatják tehetségüket.

miol2

Országunkból mindössze 6 fiatal vehet részt a Litvánia fővárosában, Vilniusban megszervezett táborban. A nemzetközi zenei ifjúsági cserére 2010. július 12-24. között kerül sor, amelyen Litvánia, Németország, Lengyelország, Portugália és Románia válogatottjai egy közösen összeállított musicalt kell majd bemutassanak. „Szeretnénk ha valamilyen helyi jellegzetességet, néphagyományi elemeket is bele tudnánk csempészni a végső produkcióba” – tudtuk meg Lőrincz Gabriella projektkoordinátortól.

A teljes ellátást és az utazás költségeinek 70%-át a szervezők az Európai Unió által kiírt Fiatalok Lendületben Program pályázatából fedezik, a jelentkezők 30% önrésszel kell beszálljanak. Ha úgy érzed, te lennél az egyik megfelelő jelölt Erdélyből, töltsd le a részvételi űrlapot a www.feherlofia.ro weboldalról, és adataiddal küld el az egyesület email címére: feherlofia@feherlofia.ro.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."