Itthon » Ifjúság

Karaoke Vb Székelyudvarhelyen: gyere ki a zuhany alól!

Egy kis énekléssel wellness-belépőt, vacsorautalványt vagy újság-előfizetést nyerhetsz. Ne csak a zuhany alatt énekelj: minden sulis diákot vár az uh.ro első városi karaoke bajnoksága!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. február 07., 09:35
0 hozzászólás. 

Jó néhány alkalommal sikerült már éneklésre bírni a szép számú közönséget a karaoke esteken, így itt az ideje versenyszerűen is űzni a műfajt. A Hargita Népe Udvarhellyel és a G Music Pubbal karöltve középiskolás diákok számára rendezzük az első városi karaoke bajnokságot. Az első „Vb"-re huszonöt jelentkezőt várunk február 10-én a G Music Pubba. Nagy túljelentkezés esetén a versenyt több fordulóban bonyolítjuk le.

Videó: Csedő Attila

Természetesen a díjazás sem marad el: a legjobbak wellness belépőt, vacsorautalványt és Hargita Népe Udvarhely előfizetést kapnak, de néhány szerencsés a korcsolyapályára is kap belépőt.

A zsűri nemcsak az éneklést, de az előadásmódot és a megjelenést is értékeli, így semmiképp se hagyd otthon legjobb színpadi fellépőruhádat.

Nevezni egyénileg lehet, de a szervezők a duettben éneklők díjazásától sem zárkóznak el, amennyiben a lehetőségek és a hangulat engedi. Nevezési díj 5 lej, kezdési időpont 21:30. Jelentkezni a karaoke@uh.ro email címen, az esemény Facebook-oldalán, vagy a 0743-077.444-es telefonszámon lehet, a verseny kezdéséig.

A szervezők felkérik a jelentkezőket, hogy nevezéskor jelöljék meg azt a dalt, amit énekelni szeretnének. Jelentkezni magyar és angol nyelvű számokkal egyaránt lehet. A versenyzők sorrendjét a bajnokság estéjén, sorsolás útján döntik el.

Gyere ki a zuhany alól és hallasd a hangod: te énekelj, mi díjazunk!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."