Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 14. hét

Az Orpheusz szezonkezdő koncertet ad a Thunder Rock Clubban, valamint bárki próbára teheti hangszálait a G Music Pubban a klasszikus bulik mellett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. április 07., 16:53
0 hozzászólás. 

Most is hétvégévé alakította és alakítja a hét közepét az Irish Pub, ugyanis továbbra is minden szerdán Somer discoval várják a vendégeket, ám a csütörtöki és további bulik sem jelentenek feltétlen költekezést. Egyrészt ingyenes a belépő minden nap, valamint ezen a héten akciós a Heineken sör, mindössze 4 lejért adnak egy üveggel. Emellé csütörtökön retro zene társul, a hangulatgazda DJ Golyó.

Szasza

Pénteken ismét támadást mérünk a hangszálak ellen (bár néhány esetben ez a füleket jobban sértheti), hiszen a G Music Pub újból otthont ad egy Karaoke estnek, ahol az uh.ro is képviselteti magát. Énekelni mindenki tud, mondjon bárki bármit is, de az ajándékként feldobott borért mindenképp érdemes próbálkozni.

Szasza

Koncert is akad a Thunder Rock Clubban, méghozzá kettő. Az estét egy igazi udvarhelyi unikum, az Orpheusz nyitja, akik fennállásuk 15. évébe léptek, idén pedig ez lesz első koncertjük. Bővebben a zenekarról, valamint a pénteki buliról ebben a cikkünkben olvashatnak. Kapunyitás 20 órakor, kezdés 22 órakor, a belépés pedig ingyenes.

Szasza

Aztán ők egy külföldi, lengyelországi csapatnak engedik át a terepet a Thunderben: a második fellépő a The Jet Sons trió, akik hangulatos, bulis rockabillyvel pörgetik fel az estét.

A Jungle Clubban valóban pezsegni fog a buli, erről többféleképpen is gondoskodnak a szervezők. Először is minden asztalfoglalást egy üveg pezsgővel díjaznak, majd pedig a buli alatt a DJ is egy tucattal oszt ki az italból. Ezen felül, aki épp a héten ünnepli szülinapját, az is számíthat egy üveg pezsgőre a klub részéről – ez utóbbi akció nemcsak mostanra, hanem minden következő bulira is érvényes.

Szasza

Természetesen a Kusmó-rajongónak is jut betevő, a Park étteremben menetrendszerűen érkezik a bulija, az Irish Pubban pedig Dolga Zsolt keveri a régebbi, oldies slágereket az újabb dalokkal.

Szombaton a G. Caféban Küb beat és dzsakko teszi tiszteletét a funk, swing, balkan, breakbeat és fidgethouse zenei stílusok rajongóinak nem kis örömére.

Szasza

A Jungle Clubban az eleganciára helyezik a hangsúlyt ezen a napon, így aki öltönyben vagy gálaruhában érkezik a buliba, az számíthat rá, hogy valamilyen módon díjazni fogják öltözetét. Ha épp elfelejtettünk volna kiöltözni, ajándék nélkül pedig már nem is érdekel a buli, akkor a szomszédos Park étteremben DJ Vasi házibuliján feledhetjük el bánatunkat.

Szasza

A Thunder Rock Club szombatra is koncertet szervezett, ekkor az 1992 nevű zenekar lép fel. A magyarországi banda a glam-metal-rock vonalon zenél, koncertjükre a belépés ingyenes.

Szintén szombati program DJ Szolgi bulija az Irish Pubban, ahol napjaink slágerei csendülnek fel, valamint a Tóth Árpi buli is a Mokka Kávéházban, így a választék ismét bőséges.

Múlt heti bulifotók: Valami buli péntek, Jungle Club péntek, Jungle Club szombat


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."