Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 8. hét

Akad néhány koncert ezen a héten is, ismét nyit az Irish Pub, újításképpen pedig az uh.ro is bulit szervez, méghozzá karaoke-esttel egybekötve.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. február 24., 18:06
0 hozzászólás. 

Mint azt már a csütörtöki bulizók megszokhatták, ilyenkor általában egy helyre lehet menni, ami Golyó Retro bulija. Most is így van ez, csak épp a helyszín változott, hiszen újból nyílik az Irish Pub, ahol egész hétvégés Rally Partyval jelentkeznek, ennek első állomása a csütörtöki banzáj.

Szasza

Pénteken természetesen ismét jóval színesebb a bulik palettája: a Park étterem-Jungle Club páros első tagjában ismét Kusmó keveri a zenét, míg a klub részben Cowboy partyt rendeznek, mindenféle érdekességgel és DJ Sümecz zenei vezényletével. Az Irish Pubban Dolga felügyeli a hangulatot a Rally Party második napján.

Szasza

A Kossuth utcai Thunder Rock Clubban rockest a pénteki menü, a G Music Pub pedig egy koncertnek ad otthont, itt a Cold Taste zenekar lép fel 21 órától – a belépés ingyenes.

Szasza

Szombaton az uh.ro is belecsap a lecsóba, megpróbálkozunk egy karaoke esttel és bulival, amiért az alsó G-be, vagyis a G Music Pubba kell menni. És nemcsak kell, de érdemes is, a jó hangulat garantált, ha pedig valakinek van kedvence amit el szeretne énekelni, akkor bátran írja meg kommentben és – amennyiben lehet – felvesszük a listára.

Szasza

Egy emelettel fennebb, a G. Caféban a népzenéé és néptáncé a főszerep: a Heveder zenekar Molnár Szabolcs (hegedű), Szilágyi László (brácsa) és Bíró Imre (bőgő) – kíséretével ugyanis táncházon lehet ropni hajnalig.

Szasza

A Mokkában most ismét Tóth Árpi a soros, ő áll be a keverőpult mögé, míg az Irish Pubban Szolgi lesz a DJ, a Jungle Music Pubban pedig DJ Barneey mixeli a legjobb elektronikus zenéket.

Koncert lesz a Kalapos kávézóban, itt a Heaven's Tear elnevezésű diákzenekar fog fellépni 21 órától. A középiskolás diákokból verbuválódott csapat tagjai Tamás Mariann (ének), Lőrincz Szilárd (ének, gitár), Sebestyén Attila (basszusgitár), Lukács Levente (szólógitár) és Nemes Mátyás (dobok). Zenekaruk 2010 szeptemberében alakult és máris hét saját daluk van, illetve számtalan feldolgozást játszanak a magyar alternatív élvonal csapatainak dalaiból, így hallhatunk többek között Kispál és Quimby számokat is. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

A Thunder Rock Clubban az Independent Eagles MC motoros klub tartja szezonnyitó buliját, valamint a magyarországi Rockdokk zenekar is tiszteletét teszi a rockbarlangban.

Szasza

A Mokka kávézó vasárnap folytatja nemrégiben megkezdett koncertsorozatát, most egy igazi magyarországi legendát hoznak el az udvarhelyi közönségnek: a kávézóban a Takáts Tamás Blues Band lép fel 21 órától. Belépő: 5 lej.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat, Valami buli


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."