Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – le kell menni Kutyába

Ha eddig csak a net szólt rólunk, most már a hétvége is: alter bulira és karaoke bajnokságra is várunk, de egy koncert és még jó néhány buli is felkerült a hétvégi eseménynaptárra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Le kell menni Kutyába
Le kell menni Kutyába
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. február 09., 17:31
0 hozzászólás. 

Csütörtökön két megszokott bulival rajtol a hétvége: a Jungle Clubban Golyó a retro zene kedvelőit valósággal hájjal kenegeti egy újabb bulin, míg a G Music Pubban OP és Nyufi keményítenek be, hiszen ismét rockestre várják a csápoló közönséget.

buliplakatok_feb09

Pénteken mi is bulizni hívunk titeket: karaoke est már volt néhány, most versenyezni is lehet. A G Music Pub-bal és a Hargita Népe Udvarhellyel közösen invitálunk az első Udvarhelyi Karaoke Vb-re. Nem kell a külföldi énekesektől tartani, a Vb most csak városi bajnokságot jelöl, ahol a középiskolás diákok énektudását, megjelenését és színpadi tudását díjazzuk, majd a versenyt egy Tóth Árpi bulival vezetjük le. További részletekért erre kattanj.

buliplakatok_feb09

A Jungle Club a lányokat célozza meg pénteken, közülük is a rosszabbakat: a Bad Girls, vagyis Rosszlányok bulin a hangulatfelelős DJ Sümecz. A szomszédban, vagyis a Park étteremben most sem térnek el a szokásoktól, Kusmó buli van terítéken.

buliplakatok_feb09

Megelőlegezi a szerelmesek napját a Fényes Caffé & Pub: pénteken DJ Davoid keveri a zenét, valamint 22 és 24 óra között akciósan, mindössze hat lejért lehet Jim Beam+energiaital kombót fogyasztani. A vendégek között egy 50 lej értékű Valentin-napi vacsorautalványt is kisorsolnak.

buliplakatok_feb09

Szombaton úgy igazából is lemehetünk Kutyába, ugyanis a G. Caféban Katona Zoltán, vagyis Kutya tart alter bulit, ahol a Ska-P-tól a Kistehénen át a Chumbawambaig mindent meghallgathatunk.

buliplakatok_feb09

A G Music Pubban lassan állandósul a Night Out Party, ami ezen a szombaton sem marad el, a hangulatgazda Geréb Robi.

buliplakatok_feb09

Ismét táncra hív a Park étterem: 22 óra 30 perctől újabb Salsa Partyt szerveznek, amit kétórás táncoktatás előz meg 20 órai kezdettel. Itt megtanulhatjuk a salsa, a merengue, a bachata, a reggaeton és a cha-cha-cha lépéseit, majd a bulin be is gyakorolhatjuk őket.

buliplakatok_feb09

A Jungle Club is várja vendégeit szombaton, méghozzá egy igencsak elegáns összeröffenésre. DJ Barneey – BRNY a hangulatgazdája a mostani bulinak, ami az Öltönyös Dance Party címet kapta.

buliplakatok_feb09

A hölgyeknek kisestélyi vagy csinos szoknya viselete ajánlott, az urakat pedig zakó-ing-nyakkendő kombinációban látnák legszívesebben, bár ez nem kötelező.

buliplakatok_feb09

Szombaton esedékes a hétvége egyetlen koncertje is, aminek a Thunder Rock Club ad otthont. A Wolfgang koncertje múlt héten elmaradt, így ezt pótolják most, valamint egy őrült farsangi bulit is rendeznek, ahol különféle italakciókkal várják a bulizókat, valamint a legjobb jelmezt is díjazzák.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."