Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 31. hét

A szórakozás megérkezett: ismét uh.ro karaoke buli a G Music Pubban, szombat este. Persze nem csak mi tartjuk ébren a bulizókat a hétvégén, kattints a többi buliért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. augusztus 04., 17:35
0 hozzászólás. 

  Csütörtökön egyedi programmal jelentkezik a G. Café, ugyanis buli helyett egy sanzonos előadóestre invitálják a tisztes publikumot. Magyari Tekla olyan halhatatlanok slágereit énekli, mint Karády Katalin, Psota Irén és Eszenyi Enikő. Asztalt már nem kapunk, de azért érdemes benézni 21 órakor, az élmény garantált.

MagyariTeklaSanzon

Az énekelgetés után nem kell messze mennünk, az alsó szinten, vagyis a G Music Pubban retro zenével szórakoztat a Cold Caffé zenekar.

buliplakatok_aug04

Pénteken piszkosul táncolhatunk, Dirty Dancing party néven fut az aktuális DJ Sümecz buli a Jungle Clubban. A plakát szerint a legjobb partyarcokat díjazzák – bár kritériumok nincsenek, feltételezzük, hogy nem a fizimiska lesz az egyetlen osztályozási szempont.

Ha péntek akkor Kusmó buli a Park étteremben, és ez most sincs másként. De ezzel nem merül ki a bulik tárháza, a klasszikus rockzene kedvelőinek most is a G Music Pubot ajánljuk, ahol Szász Csaba retro rockot kever, a legjobb fajtából.

Szombaton mindenképp a G Music Pub a legjobb választás, ugyanis hosszabb kihagyás után ismét próbára tesszük a hangszálakat – lehet készülődni, a legnagyobb slágereket bárkitől szívesen halljuk egy újabb uh.ro karaoke bulin.

buliplakatok_aug04

Szokásos havi programját időzítette most szombatra a Jungle Club, ahol ismét a hölgyeké az éjszaka. Ingyen italból most is jut bőven és természetesen a belépés is díjmentes az újabb Ladies' Nighton, amit DJ Barneey - BRNY celebrál. Aztán ha egyik sem jönne be, akkor valószínűleg a Park étterem a mi helyünk, ahol ismét házibulira hív DJ Vasi.

Múlt heti bulifotók: Jungle club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."