Itthon » Intézmények

Ittunk, ettünk, s a medve is támadott

Csíkban megtámadott egy juhászt a medve, tízen túl sokat, vagy rosszul ettek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2018. január 03., 13:45
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársai december 31. és január 2. közötti statisztikája szerint tíz olyan személyhez hívtak mentőt, akinek valamilyen, az emésztéshez köthető problémája volt.

Több gyomor- és epegörcs volt, illetve egy ittas személyhez is mentőt kellett hívni. Három szívinfarktus, tizennégy magas vérnyomásos eset, valamint hét szívbeteg is volt.

Nyolc szülő nőt mentőautó vitt a szülészetre. Az év első újszülöttje a székelyudvarhelyi kórházban Bartha Regina, aki hétfőn este fél nyolc előtt öt perccel született négy kilogramm súllyal és 58 centiméter magassággal.

A lázas esetek száma tíz volt, történt egy olyan közúti baleset is ebben a periódusban, amiben egy személy megsérült. Testi sértés miatt mindössze egy ember került kórházba, nehéz légzés miatt nyolc, rángógörcs miatt öt, asztma miatt egy. Volt egy medvetámadás is a csíkszentimrei Büdösfürdőn egy juhait legeltető gazdára támadt rá a nagyvad. Életét a kutyáinak köszönheti, akik elhajtották a támadó állatot. A károsultat a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, ahol kiderült, hogy műtéti beavatkozásra van szükség. 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."