Itthon » Intézmények

Mokka Pódium: intézményvezetők találkoznak

Hetedik alakalommal jelentkezik csütörtökön a Mokka Pódium, ezúttal kulturális intézményeink vezetői lesznek a meghívottak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

Mokka Pódium
A színház, a könyvtár és a múzeum igazgatója is jelen lesz
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. május 21., 15:20
0 hozzászólás. 

A színház, a könyvtár és a múzeum igazgatói lesznek a május 24-én, csütörtökön 15 órától kezdődő beszélgetés meghívottai. A Mokka Kávézóban Nagy Pál, Szabó Károly és Miklós Zoltán beszélgetnek az általuk vezetett intézmények mindennapi életéről, Székelyudvarhely művelődési életéről.

Nagy Pál 2005 óta áll a Tomcsa Sándor Színház élén, Szabó Károly négy éve könyvtárigazgató, Miklós Zoltán pedig két éve vezeti a múzeumot. Mindhárman ugyanakkor önkormányzati képviselőjelöltek is: Szabó és Nagy az EMNP listájának végén, a 23. és 24. helyen, Miklós az RMDSZ-listán indul, a 15. helyen áll.

mokkas-meghivottak

 Miklós Zoltán, Nagy Pál, Szabó Károly

A beszélgetésen bárki részt vehet, a meghívottaknak mind a helyszínen, mind pedig a szerkesztoseg@uh.ro e-mail-címen lehet kérdéseket feltenni Székelyudvarhely művelődési életével kapcsolatosan.

A Mokka Pódiumot a kávézó üzemeltetője, Szabó Zoltán (Kobra) találta ki – mivel választási év van, sok-sok csatározásnak nézünk elébe, s egy nyilvános közéleti vitafórum alkalmas lenne arra, hogy az érdeklődők kibeszéljék magukat, Székelyudvarhely heti történéseire reagáljanak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."