Itthon » Kék fény

Medve támadt, kutya harapott

Újabb medvetámadás volt a megye területén, magas volt a lázas betegek száma is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mento2
mento2
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. október 22., 09:41
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (október 15-21) statisztikája szerint agyvérzéssel tizennyolc, szívinfarktussal négy, más szívproblémával pedig tizenhat személyt vitt el a mentő. Tizenketten csonttörés miatt kerültek mentőbe, magas vérnyomással pedig összesen harmincegyen.

Hét testi sértés volt, lázas állapotban pedig harminchatan kerültek kórházba. Összesen hét közlekedési baleset történt, ezekből nyolc sérültet vittek el a különböző helyszínekről a mentőautók.

Kómás állapotban kilenc, ittasan szintén kilenc személy került a mentősök keze alá. Pillanatnyi elmezavarral tizenheten kerültek mentőbe, hasmennéssel három embert vitt el a mentő, négyet pedig asztmás krízis miatt. Egy gyógyszerallergiá eset is történt, két ember szenvedett égési sérüléseket, egyikük az a székelyudvarhelyi férfi, akinek lakásában gázrobbanás történt.

Csíkszeredában volt egy szén monoxid mérgezés. Volt medvetámadás is, mégpedig Kászonban, szerencsére nem okozott súlyos sérülést a medve. Egy személyt kutyaharapás miatt láttak el a mentősök.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."