Itthon » Kék fény

Ismét támadtak a medvék

Két medvetámadás is volt a héten, bika is okozott sérüléseket, motorosbalesetek is történtek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

medve
Két személyt is medve támadott meg
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. június 01., 08:51
0 hozzászólás. 

A május 25. és 31. közötti héten a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerin tizenhét személyt szívproblémákkal, tizennyolcat agyvérzéssel vitt el a mentő. Szívinfarktus nem történt. Harmincöten magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, huszonkét várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

Négyen csonttörést szenvedtek, a lázas emberek száma negyvenhárom volt. Testi sértés miatt tizenegy ember került kórházba. Egy hét alatt összesen négy autóbaleset volt, ezekben nyolcan sérültek meg. A megye területén összesen öt motoros baleset történt, egy Galócás melletti balesetben motoros vesztette életét . Pillanatnyi elmezavar miatt huszonhárom személy került kórházba, tizenkettőt pedig ájulás miatt kellett bevigyen a mentő.

Ittas állapotban nyolc embert kellett bevigyenek a mentősök, rángógörccsel hetet, nehéz légzéssel huszonnyolcat. Gyomorvérzéssel két embert vittek be, négy öngyilkossági kísérlet történt, mindannyian gyógyszertúladagolással próbálkoztak, de megmentették őket. Két kutyaharapás volt, Csíkrákoson és Orotván medve okozott sérüléseket, illetve egy megvadult bika is megsebzett egy személyt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."