Itthon » Kék fény

Öngyilkos lett a csíki börtön alkalmazottja

Szolgálati fegyverével lőtte le magát. Nem ez az első öngyilkossági eset az alkalmazottak között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

fotó: Informatia Harghitei
fotó: Informatia Harghitei
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES
2016. augusztus 11., 09:57
0 hozzászólás. 

Öngyilkos lett csütörtök reggel a csíkszeredai börtön alkalmazottja pár perccel azelőtt, hogy átadta volna a szolgálatot kollégájának.

A helyszínre érkező mentősök megállapították, hogy erőszakos, lövés általi elhalálozásról van szó. A börtön sajtószóvivője, Ionela Alexandra Chițan szerint a 46 éves vezető ügynököt mindenki vidám személyként ismerte, és nem tudják, mi vihette arra, hogy ezt tegye.

Kétgyermekes családapa volt, vidám és mindenkihez volt egy jó szava. Sosem láttam idegesnek vagy dühösnek – mondta a szóvivő. Hozzátette, hogy a vezető főügynök 25 éve dolgozott a szakmában, felelősséggel és szakmaisággal látta el feladatait, az utolsó pszichológiai felmérésen 2014-ben esett át.

A speciális körülmények között dolgozó közalkalmazottaknak rendszeres időközönként részt kell venniük pszichológiai felmérésen, illetve ahányszor ez szükségesnek találtatik, de most nem volt erre utaló jel – nyilatkozta az Agerpresnek Ionela Alexandra Chitan.

Még egy éve sincs annak, hogy a Hargita megyei börtön egy másik alkalmazottja önkezével vetett véget életének, 2015 decemberében egy 36 éves személy lőtte le magát szolgálati fegyverével.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."