Jöhetnek a kultúrjegyek

Az étkezési jegyek és üdülési utalványok után most már kulturális szolgáltatásokra is kaphatnak támogatást az alkalmazottak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

felsultek2
Fotó:illusztráció/Tomcsa Sándor Színház
szerkesztoÍRTA: UH.RO/AGERPRES
2018. július 11., 11:49
0 hozzászólás. 

Kihirdette Klaus Iohannis államelnök kedden a különféle értékutalványokról szóló törvényt, amely a kulturális utalványokról is rendelkezik.

A jogszabály célja egységesíteni az alkalmazottaknak nyújtható különféle utalványokra – étkezési jegyek, ajándék- vagy üdülési kuponok – vonatkozó szabályozást, ugyanakkor egy újfajta, az úgynevezett kulturális utalvány bevezetése.

Ezek havonta vagy alkalmakként ítélhetők oda, és különféle kulturális szolgáltatások igénybevételére használhatók fel. A havonta nyújtott csekkek értéke nem haladhatja meg a 150, az alkalmanként odaítélteké pedig a 300 lejt. Az utalványok színházelőadásra, koncertekre, filmvetítésre szóló jegyekre, múzeumi, kiállítás- és vásárbelépőkre vagy a különféle tematikus parkokba (beleértve a gyermekeknek szánt létesítményeket is) való belépésre használhatók fel, ugyanakkor könyv-, tankönyv-, film- és zenealbum-vásárlásra is fordíthatók – írja a törvény.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."