Itthon » Közélet

Zsók Levente, a székely stand up-os

Tegnap este a Portré kávézó humorestjén a csíkdánfalvi Zsók Leventét halgattuk, majd az előadás után beszédbe is elegyedtünk a Comedy Central nevettetőjével.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

2
2
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. január 22., 12:40
1 hozzászólás. 


Értékeld a mai fellépésed. Milyen volt?

Az első harminc perc szerintem gyengébben ment, mert nem volt bemelegedve a közönség. Aztán oldódtak az emberek, túl voltak az első sörön, és egyre jobban vették a poénokat.

Milyen a jó közönség?

Az udvarhelyi publikum, azok, akik a Portré kávézóba járnak és Zsók Leventét hallgatják. Komolyra fordítva a szót nem lehet meghatározni, hogy hol van jó vagy rossz közönség. Vagy jó poénjaid vannak és nevetnek, vagy nincsenek.

Hol szeretsz fellépni?

Nagy-Britanniában nem szeretek, mert nem beszélem a nyelvet, de itthon és kint is szívesen lépek fel. Itt azért, mert sokkal lazábban előadhatom az egészet, nem kell figyeljek arra, hogy különböző székely kifejezéseket használok. Kint pedig minden poént vesznek, ha úgy használom a kifejezéseket, ahogy kell. Például a „suc” az üdítő és a húspotyoló, az ott klopfoló.

1
Tegnap este megtelt a Portré kávézó

Mióta ismernek úgy, mint egy humoristát?

2004-től foglalkozok humorral. Az elején karaktereket formáltam meg, a táncoslánytól kezdve Pista bácsiig mindent játszottam, akkor kezdett megismerni a közönség. Jártam falunapokra fellépegetni, de inkább az utóbbi két évben, amióta stand upot nyomok, azóta ismernek.

Fel szoktak ismerni az utcán?

Igen. Van aki felismer és gratulál, mert látott a tévében, de olyan is előfordul, hogy a 13 éves lányok felismernek és nem akarnak elengedni, szeretnének fotózkodni velem. Ezzel a két típusú emberrel találkozgatok.

Lapozzunk. Mit szeretnél elérni, mint humorista, vagy mint Zsók Levente?

Szeretnék lediplomázni, azon az egyetemen, amit most fogok ősszel újra választani. Szeretném ha lenne egy állásom, valami rugalmasabb, ami mellett humoresteket is tarthatok.

3

Mikor láthatunk a Showder Klubban?

Van egy kétéves szerződésem a Dumaszínházzal és egy szintén kétéves szerződésem a Comedy Centrallal - ott látható vagyok. Várható vagyok a Showderben is, de még nem tudok semmi pontosat.

Ha valaki kedvet kapott, akkor irány a Küküllő Szálloda kávézója, de előtte nem szabad elfelejteni asztalt foglalni a 0726-709-757-es telefonszámon, persze ha még van hely. Ma este nyolctól ugyanis újra nevetetett Zsók Levente.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
keri09
2010-01-22 13:26:34
Na te....jol haldsz előre...remélem majd látlak hétfönként a Showder Klubba.

Ismeretlen ismerős

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."